Endometriózisból gyógyult, adenomiózis eltűnt – műtét maradt el

Három hónapja utolsó mentsvárként elkezdtem inni a Hölgyi tea aranyvesszőfüves változatát, amiben megmondom őszintén, nem igazán hittem, de mivel már a fájdalomcsillapítók sem hatottak és az orvossal való konzultáció még messze volt, gondoltam mit veszíthetek.

Endometriózisos petefészekciszták eltűntek és a fájdalom, puffadás is megszűnt

Mérhetetlenül hálás vagyok Önnek, több mint 3 hónapja cisztamentes vagyok (korábban mindkét petefészkemben endometriózis volt) visszavonult az endometriózisom, amiben nagy szerepe volt a teakeverékének is. Sokkal jobban érzem magam a Hölgyi tea fogyasztása közben, nincs fájdalom, nincs puffadás.

Brigitta: Műtét maradt el, 5 cm-es csokoládéciszta tűnt el

Április 1. óta ittam a Hölgyi tea aranyvesszős változatát, és az április 14-ei ultrahangon az 5 cm nagyságú ciszta helyén egy 1,5 cm nagyságú, összeeső félben lévő ciszta maradványt találtak, amely az április 25-ei ultrahangon már nem volt látható, a cisztám teljesen eltűnt, a műtétet lemondhattam.

Endometriózisnál csontig hatoló fájdalom szűnt meg

Szeretném megköszönni a teát amit létrehozott és az életmód tanácsokat is. Sokkal nyugodtabb vagyok lelkileg, lazultam, lágyultam, lassítottam, érezhetően. Továbbra is iszom a napi 2 bögre teát, ameddig teljesen úgy nem érzem, hogy minden biztosan 100% oké. De ez, hogy nem tapasztalom azokat a csontig hatoló fájdalmakat, nagyban köszönhetem a “Hölgyi” teának!