Endometriózisból gyógyult, adenomiózis eltűnt – műtét maradt el

Három hónapja utolsó mentsvárként elkezdtem inni a Hölgyi tea aranyvesszőfüves változatát, amiben megmondom őszintén, nem igazán hittem, de mivel már a fájdalomcsillapítók sem hatottak és az orvossal való konzultáció még messze volt, gondoltam mit veszíthetek.

Endometriózisos petefészekciszták eltűntek és a fájdalom, puffadás is megszűnt

Mérhetetlenül hálás vagyok Önnek, több mint 3 hónapja cisztamentes vagyok (korábban mindkét petefészkemben endometriózis volt) visszavonult az endometriózisom, amiben nagy szerepe volt a teakeverékének is. Sokkal jobban érzem magam a Hölgyi tea fogyasztása közben, nincs fájdalom, nincs puffadás.

Mellciszták eltűntek

Egy hajszál választott el attól, hogy újra szakorvoshoz forduljak. A kellemetlen orvosi beavatkozást azonban utolsó pillanatig szerettem volna elkerülni, így a neten kezdtem keresgélni. Ekkor találtam rá a Hölgyi teára. Mivel rengeteg jó véleményt olvastam róla, és más jellegű problémámra is sikeresen alkalmaztam már korábban gyógynövényeket, bizalmat szavaztam neki.

Brigitta: Műtét maradt el, 5 cm-es csokoládéciszta tűnt el

Április 1. óta ittam a Hölgyi tea aranyvesszős változatát, és az április 14-ei ultrahangon az 5 cm nagyságú ciszta helyén egy 1,5 cm nagyságú, összeeső félben lévő ciszta maradványt találtak, amely az április 25-ei ultrahangon már nem volt látható, a cisztám teljesen eltűnt, a műtétet lemondhattam.

5 cm-es petefészekciszta eltűnt

A Hölgyi teát ittam, segített és szerencsére eltűnt a petefészekcisztám, ami nagyjából 5 cm-es volt. Az orvos mondta, hogy két hónap múlva menjek vissza kontrollra, ha nem szívódik fel magától akkor műtét kell. Majd elkezdtem inni a teát és két hónap múlva a kontrollon már nyoma sem volt a cisztának!