Andrea 1. levele (2015.12.10.)

„Tisztelt Rigó István!

Rendelni szeretnék Öntől egy teakeveréket, mely az alábbi: Hölgyi tea gyógynövényes teakeverék. Bízom benne hogy ez a megfelelő a problémámra, folyamatos petefészekcisztával bajlódom. Augusztus 31-én műtöttek, leszívásos módszerrel történt a ciszta eltávolítása. A tegnapi napon sajnos ismét orvoshoz kerültem, ahol megállapították, ismét ciszta van a petefészkemen, mely olyan összetételű, amit nem lehet az előző módszerrel eltávolítani. Januárban kell kontroll vizsgálatra mennem, ha nem szívódik fel, sajnos nagy műtétre kerül sor. Ez azért is nagyon elszomorító, mert már a bal petefészkemet elveszítettem hasonló probléma miatt, s a legfontosabb, még nincs gyermekem. S mindemellett mióma műtétem is volt már……..
Nem ragozom tovább, ízelítőnek gondolom ennyi is bőven sok.

Köszönöm hogy elolvasta levelem. Várom megtisztelő válaszát, hogy jó teát választottam-e.
Üdvözlettel: K. Andrea”

Andrea 2. levele gyógyulásról (2016.01.12.)

Kedves István!

Elsőként szeretnék Békés, Boldog Új évet kívánni Önnek!

Korábbi levelemet nem véletlenül küldöm újra. Tegnap voltam vizsgálaton, s lám eltűnt a ciszta. Az orvosom is meglepődött – de természetesen nagyon örült -, mert az a fajta ciszta ami nekem volt, állítása szerint nem jellemző hogy felszívódik, eltűnik stb. Azt mondta, nem tudja mi történt, mit csináltam, de gratulált.

Valójában a gratuláció az Öné. Nagyon szépen köszönöm a segítségét!

További szép estét Önnek!

Üdvözlettel: K. Andrea”

 

Személyre szabott teakeverék készítés

Vannak olyan esetek, ahol az egészségügyi állapot, a gyógyszerek szedése illetve a felvett Covid-védőoltások indokolttá és célszerűbbé tehetik személyre szabott teakeverék elkészítését, fogyasztását.

Figyelem!
A Hölgyi tea gyógynövényes teakeverék, a palástfű tea és az életmód tanácsok a szervezet testi-lelki öngyógyító- és harmonizáló folyamatait segíthetik elő, ám az orvosi vizsgálatokat, ellátást, a gyógyszeres vagy egyéb szakorvosi kezelést nem helyettesíthetik.