Ildikó első levele

„Tisztelt Rigó Úr!

Neten találtam tájékoztatót az Ön hatékony munkájáról.

Hiszek abban, hogy fűben -fában van az orvosság.
Több éve visszatérő petefészekcystám van, már kétszer operáltak, s úgy gondoltam, hogy műtéttel megoldódik ez a probléma. Műtét utáni kontrollon rögtön láttak ultrahangon a cystát, ami megnagyobbodott. Több éve van már ennek. S okát nem igazán tudom, de még az orvosok sem!!

Kérem adjon tanácsot , hogy milyen teák lennének jó vagy teakeverék?
Várom válaszát.
K. Ildikó”

Ildikó második levele (2016. február 14.)

„Kedves István!

Nem tudom emlékszik-e rám, én rendeltem petefészekcystára a Hölgyi teát.

Szeretnék először is KÖSZÖNETET mondani a teáért.

Fiatal nő vagyok, tinédzser korom óta menstruáció ideje alatt óriási fájdalmaim, görcseim voltak, amit napi 3-4 erős fájdalomcsillapítóval tudtam enyhíteni. ilyen még nem fordult elő, hogy a vérzés ideje alatt semmiféle fájdalomcsillapítót nem kellett bevennem, bár még csak január óta iszom a teákat, de ezt csodának tartom.

Másik dolog gyümölcscukor érzékenységet állapítottak meg 2013-ban, s nagyon kevés dolgot tudok megenni, gyakori a hasmenésem a diéta ellenére!!! (bár most a tea fogyasztása óta nem jött elő, s úgy érzem a székletem is naponta normális.)
Ha van valami ötlete,tanácsa esetleg a bél helyreállításra, szívesen veszem és valami étvágynövelő teát is szívesen fogyasztanék.
A harmadik dolog a vérképemben koleszterinem magas, a vasértékem pedig a határon van: alacsony.
Köszönöm a tanácsát!

Várom válaszát ennyiféle problémára!
Köszönettel: K. Ildikó”

Személyre szabott teakeverék készítés

Vannak olyan esetek, ahol az egészségügyi állapot, a gyógyszerek szedése illetve a felvett Covid-védőoltások indokolttá és célszerűbbé tehetik személyre szabott teakeverék elkészítését, fogyasztását.

Figyelem!
A Hölgyi tea gyógynövényes teakeverék, a palástfű tea és az életmód tanácsok a szervezet testi-lelki öngyógyító- és harmonizáló folyamatait segíthetik elő, ám az orvosi vizsgálatokat, ellátást, a gyógyszeres vagy egyéb szakorvosi kezelést nem helyettesíthetik.