Az élet szolgálat

Rigó István fitoterapeuta természetgyógyász vagyok. Életemet annak szenteltem, hogy segítsem a Jobbulni Vágyókat. Az emberi egészség négy szintjén teszem ezt: testi-, energetikai, érzelmi- és gondolati szinten.

2005-ben a Hagyományos Kínai Orvoslás alapjaival ismerkedtem meg önképzés útján. Ott újabb kapuk nyíltak bennem az emberi egészség megértésével kapcsolatban.

2010-ben saját vegyszermentes gyógynövénykertet hoztunk létre. Ez a gondoskodás – öngondoskodás ébresztette bennem az első szerelmet a gyógynövények iránt. Ebből születtek teakeverékeink: a Rigó teák.

Rólunk

Gyógynövénytúrák és teakeverék készítés

A Hölgyi teához a gyógyfüveket vegyszermentes gazdálkodásból, őstermelőktől és a zánkai Gyógynövénytúrák Kft-től szerezzük be. Örülünk, hogy barátokkal dolgozhatunk együtt.

A teák megalkotásánál, az élettani hatásokon kívül törekszem az íz-illat harmónia elérésére, ami a lelket is tisztítja, emeli és táplálja a fiziológiai, élettani törvényszerűségeken felül.

Éveken át gyógynövénytúrákon vettem részt, ahol szakavatott természetgyógyászoktól tanulhattam a vadon termő gyógynövények külső-belső hasznairól, különféle népi orvoslásból eredő recepteket megismerve. Emellett természetesen a modern orvostudomány kutatásait is beágyazták a túrákba.

2015-től ilyen túrákat vezettem orvoskollégáknak is, ahol az egészségmegőrzés és helyreállítás támogatási módjait igyekeztem átadni. Előadásokat tartok az emberről és a gyógynövények kapcsolatáról, az öngyógyulás lehetőségeiről.

Hölgyi tea megszületése

2014-ben a Hölgyek kérésére az élet úgy hozta, hogy számos teakeverékünk mellett megszületett a Hölgyi teakeverék.

Minden esetben öngyógyulás van, amit egy helyesen összeállított teakeverékkel és testi-lelki életmódtanácsokkal tudunk támogatni.

Igen, vannak olyan elváltozások, panaszok, amikre még mai orvostudományunk sem ismeri teljes mértékben a kiváltó, fenntartó és kiújító okokat. Tapasztalataim alapján egyre több “csodaszámba menő” öngyógyulást, műtétek elmaradását vagy jelentős állapotjavulást jeleznek vissza a Hölgyek. Visszajelzéseket itt olvashat a Hölgyi teáról

Köszönöm állapotváltozásukról soraikat, melyek biztatást jelentenek sorstársaiknak és melyekből tapasztalataim folyamatosan gazdagodnak, így egyre konkrétabb tanácsokat tudok adni.

Biztos sikert és mindenkinek teljes gyógyulást mégsem ígérhetek. Azt viszont igen, hogy felkészültségem és jó szándékom erejével segítem öngyógyulásukat, állapotjavulásukat, amihez nagymértékben egyéni erőfeszítéseik és változásuk is szükséges lesz.

Két lényegi kérdés van

  1. Hogyan élek? (érzelmi- és gondolati szokásaimat is megvizsgálva!)
  2. Miben változom?

Köszönöm a bizalmat.

Rigó István
fitoterapeuta természetgyógyász
Rigó Teaház Kft. ügyvezetője
gyógynövény-őstermelő
+36 20 386 0478
(Kérdéseiket hétfőtől péntekig 7:00-12:00 óra között tudom fogadni.)

Személyre szabott teakeverék készítés

Vannak olyan esetek, ahol az egészségügyi állapot, a gyógyszerek szedése illetve a felvett Covid-védőoltások indokolttá és célszerűbbé tehetik személyre szabott teakeverék elkészítését, fogyasztását.

Figyelem!
A Hölgyi tea gyógynövényes teakeverék, a palástfű tea és az életmód tanácsok a szervezet testi-lelki öngyógyító- és harmonizáló folyamatait segíthetik elő, ám az orvosi vizsgálatokat, ellátást, a gyógyszeres vagy egyéb szakorvosi kezelést nem helyettesíthetik.