Mellciszták eltűntek

Egy hajszál választott el attól, hogy újra szakorvoshoz forduljak. A kellemetlen orvosi beavatkozást azonban utolsó pillanatig szerettem volna elkerülni, így a neten kezdtem keresgélni. Ekkor találtam rá a Hölgyi teára. Mivel rengeteg jó véleményt olvastam róla, és más jellegű problémámra is sikeresen alkalmaztam már korábban gyógynövényeket, bizalmat szavaztam neki.

Fibroadenoma feszülése megszűnt

Istvánnal én személyesen találkoztam és mindent átbeszéltünk, egyetértettem, hogy nem csak testileg, de szellemileg és érzelmileg is fejlődnöm kell. Kontrollom lett volna, de a koronavírus miatt elmaradt/ talán jobb is, hiszen nem akartam műtétet megint a sokadikat.. Első pár napban szokatlanul fájt a fejem, fáradtabb, levertebb voltam és érzékenyebb  érzelmileg.

Mellciszta apróra zsugorodott, menstruáció erőssége csökkent, PMS tünetek megszűntek

Egyúttal örömmel újságolhatom, hogy e hónapban végre pozitív eredményekről számolhatok be (noha már épp feladtam volna). Számomra az állapotom fokmérője a menstruációm erőssége. A harmadik hónap végére kissé csillapodott a vérzés erőssége, gyakorlatilag az eddigi extrém mennyiség harmadára.

Mellciszták szívódtak fel és párnak csökkent a mérete

December közepén járt le a három hónapos kúrám, ami után rögtön kértem időpontot ultrahangra. A héten voltam vizsgálaton. Eddigi vizsgálatok során, minden egyes alkalommal nagyobbak voltak az emlőcisztáim. A jelenlegi vizsgálat megállapította, hogy a két legnagyobb (39 mm) ciszta mérete nem változott (én már ennek is örülök), a közepesek közül volt kettő, ami teljesen felszívódott a többinek pedig csökkent a mérete.