Mellciszták eltűntek

Egy hajszál választott el attól, hogy újra szakorvoshoz forduljak. A kellemetlen orvosi beavatkozást azonban utolsó pillanatig szerettem volna elkerülni, így a neten kezdtem keresgélni. Ekkor találtam rá a Hölgyi teára. Mivel rengeteg jó véleményt olvastam róla, és más jellegű problémámra is sikeresen alkalmaztam már korábban gyógynövényeket, bizalmat szavaztam neki.

Mellciszták szívódtak fel és párnak csökkent a mérete

December közepén járt le a három hónapos kúrám, ami után rögtön kértem időpontot ultrahangra. A héten voltam vizsgálaton. Eddigi vizsgálatok során, minden egyes alkalommal nagyobbak voltak az emlőcisztáim. A jelenlegi vizsgálat megállapította, hogy a két legnagyobb (39 mm) ciszta mérete nem változott (én már ennek is örülök), a közepesek közül volt kettő, ami teljesen felszívódott a többinek pedig csökkent a mérete.

Fibroadenoma feszülése megszűnt

Istvánnal én személyesen találkoztam és mindent átbeszéltünk, egyetértettem, hogy nem csak testileg, de szellemileg és érzelmileg is fejlődnöm kell. Kontrollom lett volna, de a koronavírus miatt elmaradt/ talán jobb is, hiszen nem akartam műtétet megint a sokadikat.. Első pár napban szokatlanul fájt a fejem, fáradtabb, levertebb voltam és érzékenyebb  érzelmileg.

Mellciszta apróra zsugorodott, menstruáció erőssége csökkent, PMS tünetek megszűntek

Egyúttal örömmel újságolhatom, hogy e hónapban végre pozitív eredményekről számolhatok be (noha már épp feladtam volna). Számomra az állapotom fokmérője a menstruációm erőssége. A harmadik hónap végére kissé csillapodott a vérzés erőssége, gyakorlatilag az eddigi extrém mennyiség harmadára.