„Szia István! 🙂

Nos hozom akkor az egy hetes tapasztalatomat a hölgyi teáról:

Mi vett rá, hogy igyam a hölgyi teát? Az itt olvasott vélemények, ezért is îrom most le az én történetemet. 🙂

3-4 cm közötti fibroadenoma miatt kezdtem el inni a teát. 1 hete fogyasztom, és a terime körüli szövetek feszülése/feszítése megszűnt

Istvánnal én személyesen találkoztam és mindent átbeszéltünk, egyetértettem, hogy nem csak testileg, de szellemileg és érzelmileg is fejlődnöm kell. Kontrollom lett volna, de a koronavírus miatt elmaradt/ talán jobb is, hiszen nem akartam műtétet megint a sokadikat.. Első pár napban szokatlanul fájt a fejem, fáradtabb, levertebb voltam és érzékenyebb  érzelmileg. Mondhatni egy érzelmi hullámvasútra neveztem be, csak nem tudtam róla 🙂 Fura volt, hogy ennyi érzelem tör rám, hiszen én mindig mindent elnyomtam magamban..Pont ez lehet a gond.. Minden lehetséges tünetre fel lett hívva a figyelmem, hogy ne aggódjak ez normális lesz.. abszolút nem volt vészes 🙂 Ami külön jó, hogy iszonyat hidegek az ujjaim és a lábfejem/ujjak, ha megiszom a teát 5 perc múlva melegek. Ízre fantasztikus a tea, napi 3x fogyasztom.

Bátran kérd a tájékoztatást, csak ajánlani tudom  minden érintettnek szívből 🙂

Pár hónap múlva újra jelentkezem, még több jó hírrel 🙂 Sz. M. ”

  • terime – dudor, duzzanat, elváltozás

Személyre szabott teakeverék készítés

Vannak olyan esetek, ahol az egészségügyi állapot, a gyógyszerek szedése illetve a felvett Covid-védőoltások indokolttá és célszerűbbé tehetik személyre szabott teakeverék elkészítését, fogyasztását.

Figyelem!
A Hölgyi tea gyógynövényes teakeverék, a palástfű tea és az életmód tanácsok a szervezet testi-lelki öngyógyító- és harmonizáló folyamatait segíthetik elő, ám az orvosi vizsgálatokat, ellátást, a gyógyszeres vagy egyéb szakorvosi kezelést nem helyettesíthetik.