A szerződéstől történő elállás

A vásárló az elállási jogát a 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet rendelkezései szerint gyakorolhatja. A vásárló 14 napon belül jogosult indokolás nélkül elállni e szerződéstől.

Elállási nyilatkozat elküldése

Ha a vásárló elállási jogával élni kíván, elállási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát köteles eljuttatni (például postán vagy elektronikus úton küldött levél útján) az alábbi címre:

A vásárló ebből a célból felhasználhatja az elállási nyilatkozat-mintát is:

Mik a pénzvisszafizetési garancia feltételei?

  • A megrendelt csomag eredeti árát és a kiszállítási költségét 14 napig térítjük meg.
  • A terméket eredeti csomagolásban küldje vissza.
  • Amennyiben 1 zacskó teát rendelt: az eredeti mennyiség minimum 50%-át tartalmazza a megbontott csomagolás.
  • Több terméket tartalmazó összeállítás esetén egy bontott zacskó az eredeti mennyiség minimum 50%-át kell hogy tartalmazza, a többi zacskónak bontatlannak és sérülésmentesnek kell lennie.
  • A visszaküldés szállítási költségét nem térítjük meg, kizárólag a tőlünk kapott számlán szereplő végösszeget (a termék árát és az eredeti szállítási költséget).
  • A csomagot normál küldeményként küldje, mert utánvételes csomagot nem áll módunkban átvenni.
  • Ha a visszáruval minden rendben volt, a vételárat az Ön által megadott bankszámlaszámra fogjuk átutalni.

Hova küldhetem vissza a terméket?

A terméket ide küldheti vissza:

  • Név: RIGÓ TEAHÁZ Kft.
  • Cím: 3300 Eger, Törvényház utca 25. 2.

Vásárló nem gyakorolhatja az elállási jogát, ha…

A Szolgáltató felhívja figyelmet, hogy a Vásárló olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a Vásárló utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak NEM gyakorolhatja az elállási jogot!

A Szolgáltató tájékoztatja a Vásárlót, hogy megtagadhatja a termék visszavételét (és így a termék vételárának visszafizetését), ha a termék sérült, vagy a termék szennyezett (pl.: ha a teakeverék láthatóan a helytelen tárolás és/vagy
kezelés miatt sérült vagy szennyezett, a termék, illetve annak csomagolása nedves, gyűrött, stb.).

Elolvasom a teljes Általános Szerződési Feltételeket.

Személyre szabott teakeverék készítés

Vannak olyan esetek, ahol az egészségügyi állapot, a gyógyszerek szedése illetve a felvett Covid-védőoltások indokolttá és célszerűbbé tehetik személyre szabott teakeverék elkészítését, fogyasztását.

Figyelem!
A Hölgyi tea gyógynövényes teakeverék, a palástfű tea és az életmód tanácsok a szervezet testi-lelki öngyógyító- és harmonizáló folyamatait segíthetik elő, ám az orvosi vizsgálatokat, ellátást, a gyógyszeres vagy egyéb szakorvosi kezelést nem helyettesíthetik.