Három hónapja utolsó mentsvárként elkezdtem inni a Hölgyi tea aranyvesszőfüves változatát, amiben megmondom őszintén, nem igazán hittem, de mivel már a fájdalomcsillapítók sem hatottak és az orvossal való konzultáció még messze volt, gondoltam mit veszíthetek.

Megrendeltem az egy bögrés csomagot és már az első napokban olyan szintű változást vettem észre, amiben álmaimban sem bíztam. Endometriozis és adenomiozis lett nálam korábban diagnosztizálva, több műtéten túl vagyok, de mégis a legdurvább fájdalmakat kellett napi szinten elviselnem. Az utolsó csepp a pohárban az volt, amikor reggeltől estig négykézláb tudtam csak közlekedni a fájdalomtól.

Amióta iszom a teát, egyetlen ilyen napom sem volt, sőt! A fájdalmaim teljesen megszűntek (még most sem hiszem el annyi év szenvedés után). Nem mellesleg azóta túl vagyok az éves orvosi kontrollon és gyönyörű negatív leletet produkáltam.

Örökké hálás leszek Önnek ezért a teáért és egész életemben szünet nélkül inni fogom ha csak nincs ellenjavallat erre vonatkozóan, mert nekem ez a tea adta vissza az életemet🙏

Répásné Fábián Ágnes
(Google értékelésből)

Személyre szabott teakeverék készítés

Vannak olyan esetek, ahol az egészségügyi állapot, a gyógyszerek szedése illetve a felvett Covid-védőoltások indokolttá és célszerűbbé tehetik személyre szabott teakeverék elkészítését, fogyasztását.

Figyelem!
A Hölgyi tea gyógynövényes teakeverék, a palástfű tea és az életmód tanácsok a szervezet testi-lelki öngyógyító- és harmonizáló folyamatait segíthetik elő, ám az orvosi vizsgálatokat, ellátást, a gyógyszeres vagy egyéb szakorvosi kezelést nem helyettesíthetik.