Kedves István!

Gyógyulásom története

Mérhetetlenül hálás vagyok Önnek, több mint 3 hónapja cisztamentes vagyok (korábban mindkét petefészkemben endometriózis volt) visszavonult az endometriózisom, amiben nagy szerepe volt a teakeverékének is. Sokkal jobban érzem magam a Hölgyi tea fogyasztása közben, nincs fájdalom, nincs puffadás.

A napokban próbáltam elhagyni a teakeveréket, gondolván, hogy elég a gyógyszer amit szedek, de már a második nap tea nélkül borzalmas volt. Fájdalom nem volt, de felpuffadt az alhasam és valószínűleg begyulladtak a ciszták, újra elkezdtem inni és minden panasz megszűnt. Szinten tartás miatt szeretném a továbbiakban is fogyasztani a teakeveréket. Nem utolsó sorban szeretném megköszönni a türelmes tájékoztatásokat, azt a rengeteg jó szót és biztató sort amit Öntől kaptam!

Természetesen megoszthatják gyógyulásom történetét, mindenkinek szívből ajánlom ezt a teát. Folyamatos orvosi kontroll alatt álltam, ami azt jelenti, hogy 3 havonta vizsgálaton vettem részt egy specialista klinikán, így doktornőm folyamatosan látta a javulást.

Remélem minden sorstársam ilyen eredményekről számolhat be!

Köszönettel:
Vivien

Személyre szabott teakeverék készítés

Vannak olyan esetek, ahol az egészségügyi állapot, a gyógyszerek szedése illetve a felvett Covid-védőoltások indokolttá és célszerűbbé tehetik személyre szabott teakeverék elkészítését, fogyasztását.

Figyelem!
A Hölgyi tea gyógynövényes teakeverék, a palástfű tea és az életmód tanácsok a szervezet testi-lelki öngyógyító- és harmonizáló folyamatait segíthetik elő, ám az orvosi vizsgálatokat, ellátást, a gyógyszeres vagy egyéb szakorvosi kezelést nem helyettesíthetik.