Hölgyi tea fogyasztásával petefészek ciszták gyógyultak, műtétek maradtak el – Facebook vélemények 2. rész

renata-22-01-21

Renáta – 7cm ciszta gyógyult, baba született

Én személyes tapasztalatból csak ajánlani tudom mindenkinek. Nekem segített, 7 cm cisztám volt, és ez a tea segített, és lett egy gyönyörű gyermekem, ami azelőtt nem sikerült.

krisztina-22-01-21

Krisztina – műtét maradt el

Ajánlom! Ittam! És elmaradt a műtét!

Petefészek ciszta műtétek maradtak el - Hölgyi tea Facebook vélemények 2.

Ági – Műtét maradt el

Szép estét! Nekem 3 nagy ciszta volt a jobb petefészekben (UH-n 2-nek látták, egy 11 cm-nek és egy 5 cm-nek). A doktor úr 3* 5-6 cm-nek látta, kettő nagy egymás takarásában. Október 30-án kezdtem el inni a teát, novemberi kontrollvizsgálaton ami kb. 2 hét tea fogyasztás után volt, megállt a növekedésük, a decemberire pedig kettő eltűnt, és a 3. is csak 4 cm volt. Annak ellenére, hogy azt mondták, ezek már maguktól nem fognak elmúlni. Ez az egész már majd egy éve kezdődött, csak a Covid miatt mindig elmaradtak a műtétek, amit mondjuk én is odáztam. Egyedül sajnos az a nem tiszta, hogy a tumormarker miért emelkedik, de ezt is figyelik már, és hiszem hogy hamarosan az is normalizálódik. Nem volt még alkalmam Rigó Úrnak megköszönni, de most ezt megteszem. Hálás köszönetem. Üdvözlettel: Ági

timea-22-03-29

Tímea – ciszták eltűntek

Engem múlthéten ultrahangozott az orvosom, és jelezte, hogy a cisztáim eltűntek… 3 hónap végén járok a teával.

gabriella-istvan-22-03-23

Gabriella – 5,5 cm petefészek ciszta mérete csökkent

Gabriella: 5,5 cm petefészek cisztám a 3 hónapos kúra alatt 1,5 cm lett. Már volt időpontom a műtétre, így kivették, de ha lett volna még 1 hónapom, eltűnt volna. Én csak ajánlani tudom!

Rigó István: Örülök állapotjavulásának és köszönöm, hogy megírta nekünk. A Hölgyi tea fogyasztása mellett életmódban is változtatott valamin?

Gabriella: …annyit, hogy felmondtam a régi munkahelyemen, és ez a 3 hónap nyugalomban telt. Napi 3-szor ittam, hiszen erre is volt lehetőségem, míg előtte nem, illetve a stressz is eltűnt ezzel a váltással.

Petefészek ciszta műtétek maradtak el - Hölgyi tea Facebook vélemények 2.

Erika – 7 cm-es petefészek ciszta elmúlt, műtét elmaradt

Nekem 7 cm-es petefészek cisztám múlt el a teától 1 hónap alatt teljesen! Nőgyógyászati uh. igazolta. Nem kellett műteni. Ennek már több éve.

Petefészek ciszta műtétek maradtak el - Hölgyi tea Facebook vélemények 2.

Barbara – csokoládé ciszta szívódott fel

Szintén csokoládé cisztám szívódott fel, és a mellemben a fájdalom is a tea hatására megszűnt, melyet a magas ösztrogén okozott.

Petefészek ciszta műtétek maradtak el - Hölgyi tea Facebook vélemények 2.

Kriszti – mindhárom ciszta eltűnt

Én is hasonlóról tudok beszámolni, volt 3 cisztám, a nőgyógyászom értetlenül állt az ultrahang előtt, amikor mentem az újabb vizsgálatra és eltűnt mind a három. Viszont sajnos a miómám még mindig megvan, azon nem segített.

Petefészek ciszta műtétek maradtak el - Hölgyi tea Facebook vélemények 2.

Rozália – csoki ciszta felszívódott

Én is hasonlóról tudok beszámolni, 3 csoki cisztám volt, 2 hónapi Hölgyi tea fogyasztása után orvosom értetlenül állt az ultrahang előtt, felszívódott a cisztám. Elmondtam mit iszok, nem is hallott a Hölgyi teáról, ígérte minden páciensnek ajánlani fogja a Hölgyi teát. Köszönet Rigó Istvánnak.

krisztina-22-01-21-v2

Krisztina – 6cm-es ciszta mérete csökkent, műtét maradt el

Én ittam nemrég. És a 6cm-es cisztám amit majdnem megműtöttek most 2cm-es, és egyelőre nem kell műteni. De én a tea mellett étrendet is változtattam! A tea magában szerintem nem elég! Életmódot is változtatni kell! Lehetőleg életetek végéig! De mindenki maga tudja! Én kemény fizikai munkán voltam végig mióta beteg voltam az is elfakaszthatta a cisztát! Szóval nem tudom, a tea hatása-e vagy a fizikai munka, de nekem sikerült valahogy megmenekülni egyelőre a műtéttől! Mindenkinek sok sikert!

krisztina-22-01-21-v3

Krisztina – petefészek ciszta eltűnt

Én nem vagyok orvos, de papírokkal tudom bizonyítani, hogy valahogyan kisebb lett a cisztám. Először az idén nyáron július környékén vette észre a nőgyógyászom, hogy 5cm-es cisztám van, aztán jött a vizsgálat. 5cm felett műtétet javasolnak, a májammal is gond van, így augusztus környékén voltam CT-vizsgálaton, azon már 6cm-re növekedett, és kb. 1 hónapig fájdalmat is éreztem. Elkezdtem inni a Hölgyi teát, aztán egy nap nem éreztem fájdalmakat hosszú ideig, máig sem, emellett a májbetegségem és a ciszta miatt is elkezdtem étrendet változtatni. Semmi glutén, semmi laktóz (zéró tejtermék), és a cukrot is el kell hagyni, és az édesítő nagy része is rossz! Az aszpartámot és a ciklamátot senki se fogyassza!!! Ártalmas! Fehér kenyér helyett teljes kiőrlésű, fehér rizs helyett barna. Sok-sok zöld tea, a sok cukros üdítő helyett, és cukor nélküli citrommal. Este desszertnek én egy kis szelet gyömbér és egy kiskanál kurkuma por keverékét ettem, magában elég erős, de ezeket tabletta és kapszula formában is be lehet szerezni. Plusz D vitamin! Én is így élek hónapok óta, és a múlt héten mikor felkerestem a nőgyógyászt, hogy nézzük meg hogy áll a cisztám, mert a CT vizsgálat óta nem volt vizsgálat nálam. Nem tudtam azóta mekkora, és már ki volt írva a műtéten, csak a Covid miatt lemondták. Így elmentem a nőgyógyászhoz, hogy most mi legyen, és mekkora a ciszta bennem már. Szóval megvizsgált, és azt mondta hogy 2 cm-re zsugorodott valahogy, így egyelőre nem kell műteni. Aki ismer az tudja hogy nem vagyok hazug ember, én leírtam a tapasztalatom, hátha segítek valakinek. Aki nem hiszi, mutatok papírt róla, hogy nem hazudok. Jó egészséget mindenkinek!

Személyre szabott teakeverék készítés

Vannak olyan esetek, ahol az egészségügyi állapot, a gyógyszerek szedése illetve a felvett Covid-védőoltások indokolttá és célszerűbbé tehetik személyre szabott teakeverék elkészítését, fogyasztását.

Figyelem!
A Hölgyi tea gyógynövényes teakeverék, a palástfű tea és az életmód tanácsok a szervezet testi-lelki öngyógyító- és harmonizáló folyamatait segíthetik elő, ám az orvosi vizsgálatokat, ellátást, a gyógyszeres vagy egyéb szakorvosi kezelést nem helyettesíthetik.