Endometriózisból gyógyult, adenomiózis eltűnt – műtét maradt el

Három hónapja utolsó mentsvárként elkezdtem inni a Hölgyi tea aranyvesszőfüves változatát, amiben megmondom őszintén, nem igazán hittem, de mivel már a fájdalomcsillapítók sem hatottak és az orvossal való konzultáció még messze volt, gondoltam mit veszíthetek.

Mónika: 4 cm-es petefészekciszta eltűnt, menstruációs fájdalom, görcs megszűnt

Megfogadva a tanácsait nekifogtam és 4 hónapig ittam a Hölgyi teát egy bögrével reggel és este + a palástfű teát. Az 5-ik hónapba elmentem egy ultrahang vizsgálatra és nagy örömömre láttam, hogy 4 cm cisztám eltűnt. Amit még tapasztaltam hogy nem voltak fájdalmaim és görcseim a menszesz alatt ami azelőtt volt de most már nincs.

Endometriózisos petefészekciszták eltűntek és a fájdalom, puffadás is megszűnt

Mérhetetlenül hálás vagyok Önnek, több mint 3 hónapja cisztamentes vagyok (korábban mindkét petefészkemben endometriózis volt) visszavonult az endometriózisom, amiben nagy szerepe volt a teakeverékének is. Sokkal jobban érzem magam a Hölgyi tea fogyasztása közben, nincs fájdalom, nincs puffadás.

Endometriózisnál csontig hatoló fájdalom szűnt meg

Szeretném megköszönni a teát amit létrehozott és az életmód tanácsokat is. Sokkal nyugodtabb vagyok lelkileg, lazultam, lágyultam, lassítottam, érezhetően. Továbbra is iszom a napi 2 bögre teát, ameddig teljesen úgy nem érzem, hogy minden biztosan 100% oké. De ez, hogy nem tapasztalom azokat a csontig hatoló fájdalmakat, nagyban köszönhetem a “Hölgyi” teának!