Kedves István!

3 hónapja iszom a Hölgyi teakeveréket, napi 2-szer. 2020.október 12-én a miómám 22×30 mm-es volt, ma fél év múlva voltam kontrollon és 22×26 mm-re csökkent a mérete.

Mivel fél éve teljes életmódot váltottam: teljesen elhagytam a cukrot, tejtermékeket, pékárukat, süteményeket, húst heti 2-3 alkalommal fogyasztok (megbízható forrásból származó húsok:tanyasi csirke legtöbbször) ezen kívül az AVIVA tornát is végzem heti 2-szer (azt is kb 3 hónapja), valamint Pilates heti 3-szor 1 óra.
A stressz az egyetlen amit nagyon nehéz kiiktatni, de sokkal jobban alszom, kipihentebb vagyok, mint előtte.

Nagyon boldog vagyok a 4 mm-es csökkenés miatt és tudom, hogy nem fél év alatt alakult ki a mióma, hanem évek alatt, ezért teljesen eltüntetni sem lehet sokkal hamarabb. Viszont tüneteim nincsennek, nincs hasfájás, görcs, a vérzés mennyisége is csökkent.
Természetesen megoszthatja a tapasztalataimat a monogrammal.

Remélem ezzel a pár sorral hitet, és kitartást tudok adni azoknak akik hasonló problémával küzdenek.

Köszönöm szépen, nagyon hálás vagyok:
B. L

Személyre szabott teakeverék készítés

Vannak olyan esetek, ahol az egészségügyi állapot, a gyógyszerek szedése illetve a felvett Covid-védőoltások indokolttá és célszerűbbé tehetik személyre szabott teakeverék elkészítését, fogyasztását.

Figyelem!
A Hölgyi tea gyógynövényes teakeverék, a palástfű tea és az életmód tanácsok a szervezet testi-lelki öngyógyító- és harmonizáló folyamatait segíthetik elő, ám az orvosi vizsgálatokat, ellátást, a gyógyszeres vagy egyéb szakorvosi kezelést nem helyettesíthetik.