„Kedves István,

azt hiszem ígértem, hogy visszajelzek majd a tea hatásáról. Most fog elfogyni a lenti 8 csomag, reggelente iszok 1-1.5 bögrével belőle. Tavaly novemberben kaptam a PCOS diagnózisomat, azóta eltelt pont egy év.

Nagyon sok minden mást is használtam a hölgyi tea mellett (táplálékkiegészítők, diéta, mozgás, jóga, önismereti munka…), és júliusban a nőgyógyász annyit mondott, hogy a PCOS nagyon enyhe változatban van már csak jelen nálam. A hajhullásom nagyon sokat javult, a ciklusom rendeződött, és a peteérés minősége is sokkal jobb lett. Egészen biztos vagyok benne, hogy nagyon sokat köszönhetek ennek a teának, mert amint abbahagytam márciusban egy-két hónapra, máris visszaestem kicsit.

Amikor májusban rendeltem a második adagot, akkor volt egy anovulációs ciklusom, amiből visszamaradt egy fájdalmas ciszta. Alig hittem el, de a tea egy nap alatt megszüntette a fájdalmaimat, majd a júliusi vizsgálaton ebből a cisztából már semmi nem látszott.

Úgyhogy röviden: nagyon hálás vagyok! Teréz”

Személyre szabott teakeverék készítés

Vannak olyan esetek, ahol az egészségügyi állapot, a gyógyszerek szedése illetve a felvett Covid-védőoltások indokolttá és célszerűbbé tehetik személyre szabott teakeverék elkészítését, fogyasztását.

Figyelem!
A Hölgyi tea gyógynövényes teakeverék, a palástfű tea és az életmód tanácsok a szervezet testi-lelki öngyógyító- és harmonizáló folyamatait segíthetik elő, ám az orvosi vizsgálatokat, ellátást, a gyógyszeres vagy egyéb szakorvosi kezelést nem helyettesíthetik.