Kedves gyógyfüves úr,

Szeretném megköszönni a teát amit létrehozott és az életmód tanácsokat is.
Igaz, 1 hónapja körülbelül glutén és szója mentesen étrenden vagyok, ennél kevesebb ideje hisztamin mentesen (ami nálam nagy tényező volt, csak utóbb tapasztaltam ki) és a teájának köszönhetően, amit okt. 3-án kezdtem el inni napi 2 bögrével, ma okt. 10-én nem érzek endometriózis jellegű fájdalmat a menstruációmnál. Hálásan köszönöm!!!

Még mindig hihetetlen. Sokkal nyugodtabb vagyok lelkileg, lazultam, lágyultam, lassítottam, érezhetően. Továbbra is iszom a napi 2 bögre teát, ameddig teljesen úgy nem érzem, hogy minden biztosan 100% oké. De ez, hogy nem tapasztalom azokat a csontig hatoló fájdalmakat, nagyban köszönhetem a “Hölgyi” teának! El nem tudom mondani.
Minden jót kívánok,

Köszönettel,
B. Anett, 23 éves

Személyre szabott teakeverék készítés

Vannak olyan esetek, ahol az egészségügyi állapot, a gyógyszerek szedése illetve a felvett Covid-védőoltások indokolttá és célszerűbbé tehetik személyre szabott teakeverék elkészítését, fogyasztását.

Figyelem!
A Hölgyi tea gyógynövényes teakeverék, a palástfű tea és az életmód tanácsok a szervezet testi-lelki öngyógyító- és harmonizáló folyamatait segíthetik elő, ám az orvosi vizsgálatokat, ellátást, a gyógyszeres vagy egyéb szakorvosi kezelést nem helyettesíthetik.