Kedves Nőtársaim! Ezt a teát minden nőnek receptre írnám fel!!! Hogy miért? Fogj egy bögre teát és elmondom. 2021-et írunk, szokásos nőgyógyászati vizsgálat. Közli az orvos a száraz tényeket, mely szerint lúdtojásnyi mióma van a méhemben, illetve diónyi nagyságú ciszta a bal petefészkemben., endometrium is, csakhogy ne legyen hiányérzetem. Jó, egy orvos nem orvos, irány egy másikhoz. Sajnos ugyanezeket a dolgokat hallottam. Műtét 2022 májusában, egészségügyi küret. Menstruációm fájdalmas, összegőrnyedős. Műtét után 3 hónappal olyan vérzésem volt, hogy nem tudtam dolgozni, csak véreztem és véreztem, de nagyon!!! Úgy hozta a sors, hogy egy ismerősnek elmondtam a problémám és az ő javaslatára kerestem fel Istvánt a problémámmal. Kedves, türelmes, figyelmes ember, aki tényleg segíteni szeretne, de ehhez ketten kellettünk. Ő a szaktudásával, én, aki betartom az útmutatást. Nem húzom az időt tegnap voltam vizsgálaton. Se mióma, se ciszta, endometrium 1 mm. Ja és egy nagyon jó mellékhatás. Nincs orrpolipom sem, melyet nyaranta, többször is műtöttek. Hihetetlen, igaz? Így van, így történt!! Továbbra is iszom a teát kúraszerűen, napi 3 csészével. Nem propagandista vagyok, hanem egy nő a sok ezerből, akin István már segített és amiért örök életemben hálás leszek Neki!!! Köszönöm!!!!

Varga Erika
2023.09.20.


Vélemény forrása: Google értékelésből.

Személyre szabott teakeverék készítés

Vannak olyan esetek, ahol az egészségügyi állapot, a gyógyszerek szedése illetve a felvett Covid-védőoltások indokolttá és célszerűbbé tehetik személyre szabott teakeverék elkészítését, fogyasztását.

Figyelem!
A Hölgyi tea gyógynövényes teakeverék, a palástfű tea és az életmód tanácsok a szervezet testi-lelki öngyógyító- és harmonizáló folyamatait segíthetik elő, ám az orvosi vizsgálatokat, ellátást, a gyógyszeres vagy egyéb szakorvosi kezelést nem helyettesíthetik.