Innét indultunk
„Tisztelt Rigó István!

Szeretném kipróbálni a hölgyi teát, de nem tudom melyik változatát rendeljem meg! Ebben szeretném kérni a segítségét! Minden reggel béta blokkolót szedek 2,5 mg-ot a magas pulzusszám és a néhai szív kilengés miatt! Régebben volt gyomor problémám is, sok volt a savam, sokat fájt a gyomrom majd nem hogy mindentől és gyomorfekély gyanús volt a dolog, de az elsunnyogott gyomortükrözés miatt ez nem derült ki pontosan! Sajnos elég sokat stresszelek!

Bélendometriózisom és petefészek cisztám van, ami most jelenleg nem tudom mekkora pontosan, de már fájdalmasabb, mint eddig! Eléggé fáradékony vagyok, sokszor rosszul alszom! Menstruációs és peteéréses napokon a bal combom is fáj és az egész lábam néha zsibbad is! Lehet már ott is van! Vesém néha görcsölget, ezért ott nem tudom mi a helyzet, de ezt foghatom akár a kevés folyadék fogyasztásra is! Remélem ez a helyzet! Április 15.-én megyek kontrollra, majd akkor kiderül! Szóval, ennél már nem nagyon lehet rosszabb! Válaszát előre is nagyon köszönöm! Szép Napot! Üdvözlettel: Nikolett”

Ide jutottunk el – Nikolett telefonon számolt be jelenlegi állapotáról

Babát vár petefészek és bélendometriózissal, petevezetők elzáródásával indultunk.
Görcsei, véres székletürítése csökkent, laboreredményei egyre jobbak, a legutolsó nagyon szép lett. Kb. 4,5 hetes terhes.

Szept. 18-án megy újabb nőgyógyász orvosi kontrollra, legutóbb UH-s nőgyógyász vizsgálaton most hétfőn volt.

Szeretett volna nagyon már gyereket és állítólag lehetetlen, mert a petevezető mindkét oldalt elzáródott endometriózis miatt. Műtétre jelentkezett: “legutóbb UH-s nőgyógyász vizsgálaton most hétfőn”, de így elmarad a nőgyógyászati műtéti beavatkozás, mivel áldott állapotba került.

Személyre szabott teakeverék készítés

Vannak olyan esetek, ahol az egészségügyi állapot, a gyógyszerek szedése illetve a felvett Covid-védőoltások indokolttá és célszerűbbé tehetik személyre szabott teakeverék elkészítését, fogyasztását.

Figyelem!
A Hölgyi tea gyógynövényes teakeverék, a palástfű tea és az életmód tanácsok a szervezet testi-lelki öngyógyító- és harmonizáló folyamatait segíthetik elő, ám az orvosi vizsgálatokat, ellátást, a gyógyszeres vagy egyéb szakorvosi kezelést nem helyettesíthetik.