„Kedves Rigó István!

Nagyon hálásan köszönöm a sok mély és bátorító gondolatot, tanácsot és az idejét, amit az üzenetemre áldozott! Nem kevés feladatom lesz, próbálok következetesen haladni és beépíteni ezeket az iránymutatásokat az életembe, most azt érzem, hogy nem nehéz azonosulnom velük.

A tanácsaiból a szakmaiságon túl nagyon jó szándék és életbölcsesség érződik. Arra kell figyeljek, hogy ezek minél nagyobb számban jelenjenek meg a mindennapjaimban. Rengeteg megszívlelendő iránymutatást és megerősítést kaptam a válaszából! Azon vagyok, hogy az érzelmeimet és a gondolataimat jó irányba tereljem, és örülök, hogy ezt az útjelzést kaptam vissza nagyon sok más mellett. A kérdőív kitöltése pedig tényleg rengeteget könnyített a lelkemen, nagyon sok tüske kijött, már most teljesen máshogy látom a világot. A levélben foglaltakat még többször át fogom venni, annyi mindent kaptam bennük!

Még egyszer nagyon szépen köszönöm a segítőkészségét, pozitív hangvételű és a szó szoros értelemben “lelkes” sorait!

Üdvözlettel és köszönettel: B. Renáta”

Személyre szabott teakeverék készítés

Vannak olyan esetek, ahol az egészségügyi állapot, a gyógyszerek szedése illetve a felvett Covid-védőoltások indokolttá és célszerűbbé tehetik személyre szabott teakeverék elkészítését, fogyasztását.

Figyelem!
A Hölgyi tea gyógynövényes teakeverék, a palástfű tea és az életmód tanácsok a szervezet testi-lelki öngyógyító- és harmonizáló folyamatait segíthetik elő, ám az orvosi vizsgálatokat, ellátást, a gyógyszeres vagy egyéb szakorvosi kezelést nem helyettesíthetik.