Először is nagyon örülök, hogy rátaláltam a Hölgyi teára. Tavaly volt egy 42mm cisztám, ami mivel nem a normál kinézetű volt, azonnal laborra küldtek, hogy nem vagyok-e rákos. Szerencsére nem volt az, de azért még kiirtak műtétre 3,5 hónapra rá.


Az interneten rátaláltam a Hölgyi teá aranyvesszős változatára – amit ihatok – gyorsan rendeltem 3 havi adagot, amit szorgosan iszogattam.. A 3 hónap közepén amikor elmentem egy másik nőgyógyászhoz, közölte, hogy semmilyen cisztám nincsen, visszamentem kontrollra is és lemondtuk a műtétet. A Doki nem akarta elhinni, hogy gyógyteát ittam és elmúlt. 🙂

Péter Andrea
2023.08.20.


Vélemény forrása: Google értékelésből.

Személyre szabott teakeverék készítés

Vannak olyan esetek, ahol az egészségügyi állapot, a gyógyszerek szedése illetve a felvett Covid-védőoltások indokolttá és célszerűbbé tehetik személyre szabott teakeverék elkészítését, fogyasztását.

Figyelem!
A Hölgyi tea gyógynövényes teakeverék, a palástfű tea és az életmód tanácsok a szervezet testi-lelki öngyógyító- és harmonizáló folyamatait segíthetik elő, ám az orvosi vizsgálatokat, ellátást, a gyógyszeres vagy egyéb szakorvosi kezelést nem helyettesíthetik.