„Tisztelt Rigó István!

Szeretnék az állapotomról beszámolni:
A nőgyógyásszal egyeztetve félévente járok kontrollra. A legutóbbi ultrahangon 2 polip helyett már csak egyetlen polipot találtak.
Sajnos a még megmaradt polip miatt előfordul elhúzódó méhvérzés. Ez ebben az évben februártól jelentkezett újból, amely tünetet 2022 április óta nem tapasztaltam. Nyáron nem volt, amikor is stressz sem volt az életemben.

A Hölgyi tea kúrát 9 hónap után szüneteltettem, viszont most megint szeretném elkezdeni, hátha a még megmaradt polip leválik. Szeretném a műtétet elkerülni. Sajnos voltak olyan napok, amikor nem tudtam napi 2 csésze teát elfogyasztani belőle éhgyomorra, így a korábban rendelt teák eddig elegendőek voltak.
Ennek ismeretében szeretnék Öntől rendelni.

Köszönöm az eddigi segítségét.

Üdvözlettel:
Sz. B. Ildikó”

Személyre szabott teakeverék készítés

Vannak olyan esetek, ahol az egészségügyi állapot, a gyógyszerek szedése illetve a felvett Covid-védőoltások indokolttá és célszerűbbé tehetik személyre szabott teakeverék elkészítését, fogyasztását.

Figyelem!
A Hölgyi tea gyógynövényes teakeverék, a palástfű tea és az életmód tanácsok a szervezet testi-lelki öngyógyító- és harmonizáló folyamatait segíthetik elő, ám az orvosi vizsgálatokat, ellátást, a gyógyszeres vagy egyéb szakorvosi kezelést nem helyettesíthetik.