Kedves István!

A nőgyógyászom 2020-ban egy 3 cm-es jobb oldali petefészek cisztát analizált nálam. A ciszta mérete az elmúlt 2 évben nem változott, nagyon erős fájdalmat és ciklus zavart viszont többször is okozott.

2022 áprilisában egy bal oldali petefészek cisztát is diagnosztizált az orvosom  Ez a ciszta nem okozott fájdalmat egyáltalán annak ellenére, hogy ez csaknem 5 cm-es volt.

Rögtön megrendeltem a Hölgyi tea 3 hónapos, aranyvesszőfüves változatát (pajzsmirigy hormon szedés miatt ezt a fajtát), mert a műtétet mindenképpen szerettem volna elkerülni.

Sajnos nem tudtam megoldani, hogy napi háromszor fogyasszam a teát, így volt, hogy napi kétszer de egyszer mindenképpen ittam.

A mai napon, kicsit több mint egy hónappal a tea fogyasztásának elkezdése után voltam kontrollon. Örömmel tudatom Önnel, hogy mindkét ciszta felszívódott!!!!

Leírhatatlanul boldog vagyok!!!

Étrenden nem változtattam, egyedül a lenmag nélküli pékárúk fogyasztására törekedtem ösztrogén dominancia miatt.

Bár hiszek a gyógynövények jótékony hatásában, fogyasztom is őket alkalmanként, de őszintén szólva nem gondoltam, hogy pár mm-es ciszta zsugorodáson túlmenően bármi változni fog.

Szerencsémre, nem így lett! Hálásan köszönöm, hogy lehetővé tette ennek a teának a létezését és hogy maximálisan rendelkezésemre állt amikor kérdéseimmel megkerestem!

🙏🙏🙏

Hölgytársaimnak üzenem, ha nem hisznek a tea gyógyhatásaiban, akkor is vásárolják meg és próbálják ki, adják meg az esélyt a gyógyulásra!

Köszönettel: Nagy Emőke
(Google értékelésből)

Személyre szabott teakeverék készítés

Vannak olyan esetek, ahol az egészségügyi állapot, a gyógyszerek szedése illetve a felvett Covid-védőoltások indokolttá és célszerűbbé tehetik személyre szabott teakeverék elkészítését, fogyasztását.

Figyelem!
A Hölgyi tea gyógynövényes teakeverék, a palástfű tea és az életmód tanácsok a szervezet testi-lelki öngyógyító- és harmonizáló folyamatait segíthetik elő, ám az orvosi vizsgálatokat, ellátást, a gyógyszeres vagy egyéb szakorvosi kezelést nem helyettesíthetik.