„Tisztelt Rigó István.
Örömmel tudatom, hogy már másodszor rendeltem Önöktől hölgyi teát! Ezután is fogok rendelni!

2018 nyarán az orvos polipot diagnosztizált a méhemen, ami még csak 3,5 tized milliméter volt, majd 3 hónap múlva visszarendelt kontrollra. El voltam keseredve mert nőtt. Majd egy nagyobb vizsgálatot végzett rajtam, ami azt az eredményt hozta, hogy nincs a méhemen sem a méhemben polip, hanem miómám van!

Ekkor fedeztem fel a neten Önt és olvastam a Hölgyi teáról, rendeltem is egy kúrára valót, majd 3 hónap múlva újra rendeltem amit most is fogyasztok.

Ma voltam orvosi vizsgálaton és nincs miómám rá is kérdeztem a Doktor Úrtól, hogy tényleg nincs, amikor azt mondta nincs, nagyon örültem el sem akartam hinni!

Én csak ajánlani tudom mindenkinek! Ezután is fogom fogyasztani!

Tisztelettel T. I.”

Személyre szabott teakeverék készítés

Vannak olyan esetek, ahol az egészségügyi állapot, a gyógyszerek szedése illetve a felvett Covid-védőoltások indokolttá és célszerűbbé tehetik személyre szabott teakeverék elkészítését, fogyasztását.

Figyelem!
A Hölgyi tea gyógynövényes teakeverék, a palástfű tea és az életmód tanácsok a szervezet testi-lelki öngyógyító- és harmonizáló folyamatait segíthetik elő, ám az orvosi vizsgálatokat, ellátást, a gyógyszeres vagy egyéb szakorvosi kezelést nem helyettesíthetik.