„Kedves István!
Elérkezett a három hónapos hölgyi tea kúra vége, mellyel kapcsolatban szeretném megosztani a tapasztalatomat.
Először is hálásan köszönöm a segítségét!

Egyúttal örömmel újságolhatom, hogy e hónapban végre pozitív eredményekről számolhatok be (noha már épp feladtam volna). Számomra az állapotom fokmérője a menstruációm erőssége. A harmadik hónap végére kissé csillapodott a vérzés erőssége, gyakorlatilag az eddigi extrém mennyiség harmadára. A hasamban érzett nyomás, diszkomfort érzet csillapodott, elmaradt a középidőben tapasztalt éles fájdalom, nem voltak PMS tüneteim, a ball mellemben lévő ciszta pedig apróra zsugorodott, összességében véve jobban érzem magam. Ez- noha még jelent teljes gyógyulást- optimizmussal tölt el, és újabb lendületre sarkall, hogy folytassam az öngyógyítást.

El kell mondjam, hogy véleményem szerint a tea önmagában még nem tesz csodát, kell mellé a táplálkozás teljes megreformálása, és mellé a rendszeres testmozgás, valamint meditáció. Jómagam egy hónappal ezelőtt tartottam egy közel 20 napos nyers zöldség-gyümölcs kúrát, mely meggyőződésem szerint felgyorsította tisztulási folyamatot. Jelenleg is teljes vegán étrendet követek, azaz hús és tejtermék kizárva, finomított szénhidrát, finomított cukor száműzve. Többnyire tisztított vizet iszok, illete figyelek az ásványi anyagok, vitaminok bevitelére is.
A lényeg, hogy mindenképpen folytatni szeretném a kúrát, de ezúttal már személyre szabott keverékkel.

Minden jót kívánok!
Virág”

Személyre szabott teakeverék készítés

Vannak olyan esetek, ahol az egészségügyi állapot, a gyógyszerek szedése illetve a felvett Covid-védőoltások indokolttá és célszerűbbé tehetik személyre szabott teakeverék elkészítését, fogyasztását.

Figyelem!
A Hölgyi tea gyógynövényes teakeverék, a palástfű tea és az életmód tanácsok a szervezet testi-lelki öngyógyító- és harmonizáló folyamatait segíthetik elő, ám az orvosi vizsgálatokat, ellátást, a gyógyszeres vagy egyéb szakorvosi kezelést nem helyettesíthetik.