„Tisztelt Rigó István úr!

Nagyon szépen köszönöm édesanyám és családom nevében a munkájukat és a Hölgyi tea keveréket!
Anyukámnál 2015-ben diagnosztizáltak endometriózist, és méh miómát, ez sajnos méh és petefészek eltávolítással járt. Nehéz volt a felgyógyulás és, nehéz volt hozzászoknia, hogy megváltozott az élete, hisz egyik napról a másikra eltűnt, amitől nőnek érezte magát.
(46 évesen)
A 2 éves kontroll vizsgálaton jött a hideg zuhany, újabb cisztát találtak a megmaradó petefészkén. Teljesen kétségbeesett, nem szerette volna újra átélni a műtétet és a vele járó lelki és testi fájdalmakat. Hogy megelőzze, amin már egyszer át kellett esnie, kutakodni kezdett az interneten, különböző gyógymódokat keresve, majd rá talált az Ön oldalára.

Sok véleményt elolvasva rendelt meg 3 hónapra elegendő Hölgyi teakeveréket.
Nagyon bízott és hitt benne, napi 1 bögrével ivott meg. 3 hónap után bizakodva léptünk be az orvosi rendelőbe, édesanyám a vizsgálat után meglepődve de annál boldogabban jött ki a vizsgálóból.

Elmesélte, hogy ultrahang közben az orvos elcsodálkozott, hogy a ciszta eltűnt és csodának nevezte, amit látott a monitoron.

Jelenleg 3 hónap kihagyás után ismét elkezdte fogyasztani a teakeveréket megelőzés céljából. Köszönet a teáért!

Sok sikert kívánok a jövőben is Önöknek!
Sz. Brigitta, BAZ megye”

Személyre szabott teakeverék készítés

Vannak olyan esetek, ahol az egészségügyi állapot, a gyógyszerek szedése illetve a felvett Covid-védőoltások indokolttá és célszerűbbé tehetik személyre szabott teakeverék elkészítését, fogyasztását.

Figyelem!
A Hölgyi tea gyógynövényes teakeverék, a palástfű tea és az életmód tanácsok a szervezet testi-lelki öngyógyító- és harmonizáló folyamatait segíthetik elő, ám az orvosi vizsgálatokat, ellátást, a gyógyszeres vagy egyéb szakorvosi kezelést nem helyettesíthetik.