Viki levele 2018.01.24.

„Tisztelt Rigó István!
24 éves nő vagyok, 2013-ban diagnosztizálták nálam a PCOS-t. Tavaly szeptemberben kezdtem el endokrinológiára járni. Jelenleg Bromocriptin tablettát szedek, igaz napi 1/2-et csak. A prolaktin szint miatt adták, mert egy kicsit magas volt. Jelenleg az normál értéket mutat. De a ciszták még mindig megvannak. Az orvosom azt mondta, hogy 2-3-as stádiumban van a PCO. Jelenleg nem vagyok meddő és nem volt eddig még nagyobb cisztám sem. A kérdésem annyi lenne, hogy a hölgyi tea nem befolyásolná a hormonszintet, amit a gyógyszer beállított? A ciklusom 28-32 napra tehető, de a hormonvizsgálat kimutatta, hogy nem mindig van peteérésem.”

Viki levele 2018.06.21.

„Kedves István!
Ma voltam a nőgyógyászomnál, és az ultrahang kép azt mutatja hogy van egy szép érett petesejtem! Kicsit változott a PCO is, kevesebb cysta van. A hajam már nem olyan ritka és kevésbé hullik! Az arcbőrömmel is csodát tett a tea! Csak ajánlani tudom és ajánlom is! Köszönöm, hogy megalkotta ezt a csoda teát! Lehet később még egy kúrával megpróbálkozok! De ezt még meg látjuk!

Az már nagy szó, hogy van peteérésem!
Mégegyszer köszönöm!
Üdvözlettel Viki”

Személyre szabott teakeverék készítés

Vannak olyan esetek, ahol az egészségügyi állapot, a gyógyszerek szedése illetve a felvett Covid-védőoltások indokolttá és célszerűbbé tehetik személyre szabott teakeverék elkészítését, fogyasztását.

Figyelem!
A Hölgyi tea gyógynövényes teakeverék, a palástfű tea és az életmód tanácsok a szervezet testi-lelki öngyógyító- és harmonizáló folyamatait segíthetik elő, ám az orvosi vizsgálatokat, ellátást, a gyógyszeres vagy egyéb szakorvosi kezelést nem helyettesíthetik.