„Kedves István!
Én azt tervezem, hogy valamikor meglátogatlak Egerben, végül is nem olyan nagy távolság és biztos jó lenne személyesen beszélgetni!
Azért adnék egy kis visszajelzést is – és köszönöm a válaszodat is a levelemre!
Most a 3. adag teán is túl vagyok – már alig van belőle – és most először nem volt fájdalmas a menstruációm, pedig én ilyenkor fetrengeni szoktam, annyira kellemetlen.

Szóval biztosan használ a tea, ez már egyértelmű! Egy barátnőmnek is ajánlottalak, ő is issza Egy másiknak meg most derült ki, hogy pajzsmirigy alulműködése van, és lehet, hogy meg is műtik, neki is átküldtem a vonatkozó honlapot
Gyakorlom a 3 – illetve 4 – L betűs szabályt – illetve inkább úgy fogalmazok, hogy sokszor eszembe jut! A 4. a legütősebb!
Jó munkát és szép napot kívánok Neked és hétvégére is, biztosan rengetegen lesznek az előadásokon!!
Hálás üdvözlettel:
Szilvia”

Személyre szabott teakeverék készítés

Vannak olyan esetek, ahol az egészségügyi állapot, a gyógyszerek szedése illetve a felvett Covid-védőoltások indokolttá és célszerűbbé tehetik személyre szabott teakeverék elkészítését, fogyasztását.

Figyelem!
A Hölgyi tea gyógynövényes teakeverék, a palástfű tea és az életmód tanácsok a szervezet testi-lelki öngyógyító- és harmonizáló folyamatait segíthetik elő, ám az orvosi vizsgálatokat, ellátást, a gyógyszeres vagy egyéb szakorvosi kezelést nem helyettesíthetik.