„Kedves Rigó Úr!

Hatalmas boldogságban írok Önnek, mert képzelje el, tegnapi napon lemondhattam a műtétet! 5 cm-es csokoládé cisztám tűnt el nyomtalanul, mindössze három hét alatt.

Március végén találták a cisztát, három ultrahangos vizsgálat is 5 cm nagyságú, vaskos tokba zárt, sűrű bennékű cisztát igazolt, amely fájdalmat is okozott. Mindezek miatt műtétre jegyeztek elő, már az időpont is ki volt tűzve. Április 1. óta ittam a Hölgyi tea aranyvesszős változatát, és az április 14-ei ultrahangon az 5 cm nagyságú ciszta helyén egy 1,5 cm nagyságú, összeeső félben lévő ciszta maradványt találtak, amely az április 25-ei ultrahangon már nem volt látható, a cisztám teljesen eltűnt, a műtétet lemondhattam.
Napi három teát ittam, a ciklus második felében kiegészítve palástfű teával, és nagyon-nagyon hittem benne. Alapvetően eddig is egészségesen táplálkoztam, így az étkezésen annyit változtattam, hogy még jobban figyeltem a minőségre, illetve lelki szinten az L betűs technikát szem előtt tartottam, ami sokat segített. Főleg, hogy épp egy lakás felújítás vége fele jártam ezekben a hetekben, olyannyira, hogy múlt héten költöztem be az új lakásba. Így ezt az időszakot igyekeztem könnyebbé tenni azzal, hogy a Lényegre figyeljek, és mellette pihenjek is, illetve a Lágyulás is segített, hogy megengedő legyek, mind a folyamattal, hogy ne bosszankodjak, ha valami nem úgy sikerül, mind pedig magammal.

Mérhetetlenül boldog vagyok, és nagyon hálás Önnek.
Köszönöm, hogy megalkotta ezt a csodát, és köszönöm a segítő tanácsokat.
Tisztelettel és köszönettel: Brigitta”

Személyre szabott teakeverék készítés

Vannak olyan esetek, ahol az egészségügyi állapot, a gyógyszerek szedése illetve a felvett Covid-védőoltások indokolttá és célszerűbbé tehetik személyre szabott teakeverék elkészítését, fogyasztását.

Figyelem!
A Hölgyi tea gyógynövényes teakeverék, a palástfű tea és az életmód tanácsok a szervezet testi-lelki öngyógyító- és harmonizáló folyamatait segíthetik elő, ám az orvosi vizsgálatokat, ellátást, a gyógyszeres vagy egyéb szakorvosi kezelést nem helyettesíthetik.