Tisztelt Rigó István!

Január 7-e óta fogyasztom a Hölgyi teát naponta kétszer, és a palástfű teát is, a honlapján leírtak szerint, ezek kiegészítéseként a közölt életmód tanácsok többségét is igyekeztem beépíteni a mindennapi életembe.

Babatervezés miatt több nőgyógyásznál is voltam, akik egy polipot állapítottak meg a méhemben, és cisztákat a bal petefészkemben, amik eltávolítására mindegyikük kizárólag a műtétet javasolta megoldásként.

A ciszta még megvan, de mérete jelentős mértékben csökkent, a polip eltávolításával kapcsolatban viszont már műtétre voltam áprilisban előjegyezve. A műtétet megelőző ultrahangos vizsgálaton viszont már nem látták a polipot, aminek nagyon, de nagyon örülök, egy csoda volt megélni ezt.

Nagyon hálás vagyok Önnek, mert a tea fogyasztásának kezdete óta érzem annak jótékony hatását.

Hálás szívvel és bizalommal:
Erzsébet” 

Személyre szabott teakeverék készítés

Vannak olyan esetek, ahol az egészségügyi állapot, a gyógyszerek szedése illetve a felvett Covid-védőoltások indokolttá és célszerűbbé tehetik személyre szabott teakeverék elkészítését, fogyasztását.

Figyelem!
A Hölgyi tea gyógynövényes teakeverék, a palástfű tea és az életmód tanácsok a szervezet testi-lelki öngyógyító- és harmonizáló folyamatait segíthetik elő, ám az orvosi vizsgálatokat, ellátást, a gyógyszeres vagy egyéb szakorvosi kezelést nem helyettesíthetik.