„Kedves István!
Örömhírrel tudok szolgálni a petefészek cisztámmal kapcsolatban.
Januárban nagyjából 3 cm-es sűrű cisztát találtak nálam újra. Ezt akkor Önnek meg is írtam, folytattam tovább a Hölgyi tea fogyasztását. Márciusban nőgyógyászati vizsgálatra mentem, ahol közölte velem a doktor úr, hogy a cisztának hűlt helye van.
A héten kontroll vizsgálaton vettem részt, ciszta továbbra sincsen. (Korábbi adat: Az ambuláns lapon az áll, hogy a ciszta kétrekeszű, egy része echomentes, egy része sűrű pontszerű echokat tartalmaz. A doktornő bizakodó volt, mert így nem egyértelműen csokoládécisztáról van szó, bár a gyanúja fennáll.)
Annyira örülök ennek, hogy el sem tudom mondani!
Hálás vagyok Önnek és a Hölgyi teának! Miután a barátnőim megtudták, hogy “meggyógyultam”, azonnal elkezdtek érdeklődni a tea iránt, ugyanis nekik is vannak a családban hasonló gondokkal küzdő hölgyek. Csak ajánlani tudom mindenkinek a készítményt!
Szívesen folytatnám a tea fogyasztását, csak egy gondom van, fogyóban van a készletem. Így újabb 3 hónapra elegendő Hölgyi tea keveréket szeretnék rendelni!
Ha Ön is javasolja a tea további fogyasztását!” A. A.

Személyre szabott teakeverék készítés

Vannak olyan esetek, ahol az egészségügyi állapot, a gyógyszerek szedése illetve a felvett Covid-védőoltások indokolttá és célszerűbbé tehetik személyre szabott teakeverék elkészítését, fogyasztását.

Figyelem!
A Hölgyi tea gyógynövényes teakeverék, a palástfű tea és az életmód tanácsok a szervezet testi-lelki öngyógyító- és harmonizáló folyamatait segíthetik elő, ám az orvosi vizsgálatokat, ellátást, a gyógyszeres vagy egyéb szakorvosi kezelést nem helyettesíthetik.