Júlia levele – 2017.12.02.

„Kedves István!

Nagyon szépen köszönöm a kimerítő választ, nagyon sokat segített.
Azóta is iszom a hölgyi teát, másfél hónapja és érzem, hogy a bal oldali petefészekben talált csokiciszta már nem okoz annyi panaszt, ezelőtt hetekig szúrt az oldalam.
6-án megyek ultrahangos vizsgálatra, nagyon várom a fejleményeket, visszajelzek.

A palástfű teára igazából azért kérdeztem rá, mert két hónapja volt egy vetélésem, és nem szeretném ezt még egyszer átélni, kvázi megelőzésként gondoltam, mert erős félelem van bennem, de egyelőre a cél az újbóli teherbeesés.

Köszönettel
Júlia”

Júlia levele – 2019.02.16.

„Kedves István!

Nem jeleztem vissza, mert sűrű lett az élet, mivel megszületett kisfiunk. 🙂

Miután megállapították vetélésem után endometriózis cisztámat, 3 hónappal a Hölgyi tea rendszeres fogyasztása után, egészséges étkezés mellett, teherbe estem minden gond nélkül teljesen spontán. Napi két bögrével ittam a Hölgyi teát, melléje a palástfű teát is ittam az ajánlás szerint, illetve elég szigorú diétát tartottam, de nem éheztem 🙂

A terhességem alatt semmi problémám nem volt, egészen szülésig futottam-szaladtam. Nagyon köszönöm!

Gyorsan egy kérdést is feltennék, esetleg megelőzés céljából érdemes lenne megint elkezdenem fogyasztani a teát?
Üdvözlettel
Júlia”

Személyre szabott teakeverék készítés

Vannak olyan esetek, ahol az egészségügyi állapot, a gyógyszerek szedése illetve a felvett Covid-védőoltások indokolttá és célszerűbbé tehetik személyre szabott teakeverék elkészítését, fogyasztását.

Figyelem!
A Hölgyi tea gyógynövényes teakeverék, a palástfű tea és az életmód tanácsok a szervezet testi-lelki öngyógyító- és harmonizáló folyamatait segíthetik elő, ám az orvosi vizsgálatokat, ellátást, a gyógyszeres vagy egyéb szakorvosi kezelést nem helyettesíthetik.