„Kedves István!

Érdeklődni szeretnék!
Lányom október óta issza az aranyvesszőfüves hölgyi teát. Napi egyszer reggel. Így tudta megoldani.
Sokkal jobban van. Vannak néha görcsei, de ritkábban. Inkább csak akkor, amikor peteérése van, vagy mielőtt megjön neki. A Doktor Úr nem szeretné újra műteni, csak akkor ha nagyon muszáj. 2 éve már egyszer műtötte. Rá egy évre újult ki, az amiről most szó van.
Elméletben hormont javasoltak neki, de mivel öröklött trombózis hajlama van, így azt nem szedhet, de nem is szeretne. Ezért is kerestünk gyógynövényes megoldást!

Ez a tea keverék pozitívan hatott nála, csak tartunk tőle hogy visszajönnek a tünetei és esetleg a mérete is a szünet alatt. Endometriózis, petefészek ciszta miatt kezdte el.
Tünetei (erős görcsök) elég jól csökkentek ez idő alatt. 2 éve a bal petefészkén volt egy ciszta, ezt műtéttel eltávolították. Szeptemberben kiderült hogy ismét van egy, csak a jobb oldalon. Ez után kezdte el októberben inni a teát.
Válaszát előre is köszönöm!

Üdv: Évi”

Személyre szabott teakeverék készítés

Vannak olyan esetek, ahol az egészségügyi állapot, a gyógyszerek szedése illetve a felvett Covid-védőoltások indokolttá és célszerűbbé tehetik személyre szabott teakeverék elkészítését, fogyasztását.

Figyelem!
A Hölgyi tea gyógynövényes teakeverék, a palástfű tea és az életmód tanácsok a szervezet testi-lelki öngyógyító- és harmonizáló folyamatait segíthetik elő, ám az orvosi vizsgálatokat, ellátást, a gyógyszeres vagy egyéb szakorvosi kezelést nem helyettesíthetik.