„Kedves István,

Számításaim szerint olyan 5 hónapja iszom a Hölgyi Teát. Sajnos a Palástfű teát nem ittam olyan rendszeresen, mint amennyire kellett volna.
De ezen most változtatok, annyi siker történetet olvastam hogy biztos vagyok benne, hogy nekem is még több sikerélményem lesz.
Júniusban említettem, hogy csökkent a cisztám és a miómám mérete.

“Eredményeim, amiknek nagyon örülök: 2020.12.30-án egy 34 mm cisztát találtak a bal oldali petefészkemben, mely a tea fogyasztásától számítva (2021. 02.22) 3 hónappal később (2021 május 26) 30 mm re csökkent.
Valamint a már meglévő miómám, mely 2020.04. Hóban 14 mm-es volt most 12 mm es. ”

Még most lenne esedékes egy újabb nőgyógyászati vizsgálat.
Sajnos augusztusban párszor nem tudtam tartani az étrendem. Valamint tojást is elkezdtem enni a fehérjék miatt. Sajnos a hajhullásom ösztönzött hogy kezdjek tojást enni. De úgy érzem nem lett jobb a közérzetem illetve nem is szabadna nagyon ezt erőltetnem.

Amit ki szeretnék ebből hozni: a covid elleni védőoltást követően múlt hónapban 10 napig elhúzódott a menszeszem, de nem fájt egyáltalán. Majd most bár 5 napos volt ismét de azért fájdogált nem erősen csak zavart így vettem be gyógyszert. A baj az volt hogy elmúlt és még mindig voltak szurkálós érzeteim, amit szerintem a bal oldali petefészkem indított el.

Talán ma rendbe jöttem, úgy érzem legalábbis. Így biztos lehetek hogy nem petefészekgyulladás volt. Hanem ki tudja mi…

Mindenképp folytatnám a teázást és kiegészíteném a palástfű teával rendesen. ( mint említettem ott kicsit megcsúsztam, szinte nem is ittam 🙁 )
Hihetetlen egyébként volt most egy néhány nap h nem tudtam inni a hölgyi teát és a stressz ami most áramlott az életembe érzem hogy negatív hatással volt rám…. talán ezért is viseltem nehezebben a menszeszem.

Egyelőre csak két zacskó Hölgy teát (Orbáncfüves) szeretnék rendelni. Szép napot és jó egészséget kívánok Önnek!

Üdvözlettel:
Szandra”

Személyre szabott teakeverék készítés

Vannak olyan esetek, ahol az egészségügyi állapot, a gyógyszerek szedése illetve a felvett Covid-védőoltások indokolttá és célszerűbbé tehetik személyre szabott teakeverék elkészítését, fogyasztását.

Figyelem!
A Hölgyi tea gyógynövényes teakeverék, a palástfű tea és az életmód tanácsok a szervezet testi-lelki öngyógyító- és harmonizáló folyamatait segíthetik elő, ám az orvosi vizsgálatokat, ellátást, a gyógyszeres vagy egyéb szakorvosi kezelést nem helyettesíthetik.