Tisztelt Rigó István!

B. Mónika vagyok 42 éves.
A gondok ott kezdődtek hogy nem estem teherbe és nagyon sok hormon kezelést kaptam és már már feladtam volna mikor összejött és 2 gyönyörű szép gyerekem van.

De azóta küzdök a cisztákkal, amivel a tavaly megműtöttek és rá 2 hónapra újból lett egy 4 cm cisztám. A félelemtől és a kudarctól, hogy megint műtőbe kerülök, ezt egyszerűen nem tudom elviselni. Nagyon sok jó dolgot és tapasztalatot olvastam a Hölgyi teakeverékről és az Ön tanácsát megfogadva belekezdenék a Hölgyi tea fogyasztásába.
Tisztelettel Bajcsy Mónika

U.I.Tisztelt Rigó István! Megfogadva a tanácsait nekifogtam és 4 hónapig ittam a Hölgyi teát egy bögrével reggel és este + a palástfű teát. Az 5-ik hónapba elmentem egy ultrahang vizsgálatra és nagy örömömre láttam, hogy 4 cm cisztám eltűnt. Amit még tapasztaltam hogy nem voltak fájdalmaim és görcseim a menszesz alatt ami azelőtt volt de most már nincs.

Köszönet a tanácsaiért és a rám fordított időért és a teáért. Kívánok további sikereket és áldást életére!
Szeretettel Mónika!
(Google értékelésből)

Személyre szabott teakeverék készítés

Vannak olyan esetek, ahol az egészségügyi állapot, a gyógyszerek szedése illetve a felvett Covid-védőoltások indokolttá és célszerűbbé tehetik személyre szabott teakeverék elkészítését, fogyasztását.

Figyelem!
A Hölgyi tea gyógynövényes teakeverék, a palástfű tea és az életmód tanácsok a szervezet testi-lelki öngyógyító- és harmonizáló folyamatait segíthetik elő, ám az orvosi vizsgálatokat, ellátást, a gyógyszeres vagy egyéb szakorvosi kezelést nem helyettesíthetik.