Sziasztok!
A betegségem 2017.októberében derült ki, endometriózis és csoki ciszta volt a diagnózis amit műtétet követelt. 6 hónapos hormon gyógyszer szedése volt javasolt a műtét után. Az állandó puffadás, hasfájás ennek ellenére mindig is megmaradtak. Rendszeresen jártam kontrollra, ellenőrzésre.
Majd mikor 2020. decemberében visszamentem az orvosom közölte velem, hogy visszajött a betegségem, és hogy megint műtéti beavatkozásra van szükségem. Megint 6 hónap hormon gyógyszer szedése volt javallott. Ekkor egy világ omlott össze bennem.

Akkor elhatározásra jutottam, hogy nem fogok én többet műtő asztalra kerülni. Keresgélni kezdtem az interneten és akkor találtam rá a Rigó Teára endometriózis és csokicisztára való gyógyteákra.

Felvettem a kapcsolatot Rigó Istvánnal aki nagy örömmel, és odafigyeléssel nyújtott segítséget hogy melyik gyógytea lesz nekem jó, mivel hormont szedtem. Az aranyvesszős Hölgyi teakeveréket ajánlotta. Ezt napi 3x ittam, és követtem az életmód váltást is.

Majd mikor 2022. Júliusában vissza mentem az orvosomhoz a csokiciszták ami a 3 db 4 cm-esek voltak csodájára eltűntek, és az endometriózis is fél gyógyulásnak indult. Így a műtét elmaradt. Én továbbra is ittam a teát és követtem az életmódot.

Majd októberben 2 hetet késett a menstruációm és akkor már éreztem hogy mintha változott volna valami velem. Vettem egy tesztet és csodák csodájára 2 csíkot mutatott.

Felhívtam az orvosom és még aznap megtudtuk hogy valóban kisbabát várunk.
Nagyon köszönjük Rigó Istvánnak, hálásak vagyunk neki, hogy ilyen csodaszerrel megmentett a műtéttől, és hogy ilyen csodában lehet részünk.

Tisztelettel :
Rietta (Ferenczi Henrietta)
(Google értékelésből)

Személyre szabott teakeverék készítés

Vannak olyan esetek, ahol az egészségügyi állapot, a gyógyszerek szedése illetve a felvett Covid-védőoltások indokolttá és célszerűbbé tehetik személyre szabott teakeverék elkészítését, fogyasztását.

Figyelem!
A Hölgyi tea gyógynövényes teakeverék, a palástfű tea és az életmód tanácsok a szervezet testi-lelki öngyógyító- és harmonizáló folyamatait segíthetik elő, ám az orvosi vizsgálatokat, ellátást, a gyógyszeres vagy egyéb szakorvosi kezelést nem helyettesíthetik.