„Üdvözlöm!
Ígéretemhez híven jelentkezem. Ma voltam az éves nagy kontrollon. 2020 novembere óta iszom a hölgyi teát rendszeresen. Miómám volt és cisztáim. A miómám tavaly márciusban meg kellett sürgősséggel műteni, mert “megszületni” indult. Én biztos voltam benne, hogy a tea segített hogy elindult kifelé.

A cisztáim is megszűntek. Ma egy évre, az ellenőrzés során, nem találtak semmilyen elváltozást. Teljesen egészséges nő lettem a nőgyógyászom szerint. Köszönettel tartozom Önnek a hölgyi teáért👏. És még egy pozitívum. Mikulás környékén játszottam a teaház Facebook játékával, ahol a Szíved szerint való teát nyertem. Régóta probléma, hogy a menzesz napjain 123/110, 130/107, stb a vérnyomásom. A háziorvos szerint, ha gyógyszert kapok rá csak rosszabb lesz, mert az elejét levisszük. Nos mióta megkaptam a eredményt, menzesz alatt iszom. És leviszi 95 vagy az alá a perem. Ezért is hálával tartozom Önnek, hogy ezeket a csodákat megteremtette. Tisztelettel: Schilling Aranka”

Személyre szabott teakeverék készítés

Vannak olyan esetek, ahol az egészségügyi állapot, a gyógyszerek szedése illetve a felvett Covid-védőoltások indokolttá és célszerűbbé tehetik személyre szabott teakeverék elkészítését, fogyasztását.

Figyelem!
A Hölgyi tea gyógynövényes teakeverék, a palástfű tea és az életmód tanácsok a szervezet testi-lelki öngyógyító- és harmonizáló folyamatait segíthetik elő, ám az orvosi vizsgálatokat, ellátást, a gyógyszeres vagy egyéb szakorvosi kezelést nem helyettesíthetik.