Már pár éve folyamatosan jelen vannak a petefészek ciszták. Elkezdtem utána olvasni, hogy is lehetne mindenféle drasztikus módot elkerülve megszabadulni ezektől a nem kívánatos cisztáktól.

Az utóbbi hónapokban minél gyakrabban jelentkeztek kellemetlen szúró néha görcsölő fájdalmak. Rátaláltam a Rigó Teaház Kft által forgalmazott Hölgyi teára! El kell mondjam, hogy az első és most komolyan mondom az első pohár tea után megszűntek a szurkáló érzések.

Természetesen folytatom az elkezdett kúrát és remélem, hogy hamarosan azzal jöhetek ki az ultrahang vizsgálatról, hogy teljesen eltűntek. Nagyon ajánlom mindenkinek!!👍🤗😉

Simon Amália
Google értékelésből

Személyre szabott teakeverék készítés

Vannak olyan esetek, ahol az egészségügyi állapot, a gyógyszerek szedése illetve a felvett Covid-védőoltások indokolttá és célszerűbbé tehetik személyre szabott teakeverék elkészítését, fogyasztását.

Figyelem!
A Hölgyi tea gyógynövényes teakeverék, a palástfű tea és az életmód tanácsok a szervezet testi-lelki öngyógyító- és harmonizáló folyamatait segíthetik elő, ám az orvosi vizsgálatokat, ellátást, a gyógyszeres vagy egyéb szakorvosi kezelést nem helyettesíthetik.