„Kedves István,

Először is nagyon szeretném megköszönni a kedvességét és a munkásságát. Nagyon szeretem a gyógynövényeket és nagyon örültem hogy rátaláltam Önre.

Két miómám van és ezért is kezdtem el inni a teát 4 hónapja, és tegnap voltam orvosnál és csökkentek több mint 1 cm-t. Nagyon hálás vagyok érte, mert előtte egy év alatt duplára nőttek és most felére csökkentek.

Glutén és tejmentesen eszem és igyekszem a többi tanácsot is betartani viszont általában csak 1 bögrével ittam naponta a hölgyi teából és a palástfűt se sokszor ittam.

A kérdésem az lenne hogy továbbiakban ugyanúgy folytathatom a kúrát vagy kell valamennyi szünetet tartani?

És a másik kérdés, hogy igyekszem alkalmazni a 4L-t is, de néha sokszor különösebb ok nélkül is úgy érzem, hogy feszült vagyok, kicsit “ugrál a hasam” de ez inkább azért mert túl sok mindent akarok megcsinálni, más különösebb stresszforrás nincsen, erre ajánl esetleg valami teát?
Orbáncfűt néha szoktam inni, vagy ezt inkább csak agyban kéne lerendeznem?

Nagyon köszönöm válaszát,
S. Noémi”

Személyre szabott teakeverék készítés

Vannak olyan esetek, ahol az egészségügyi állapot, a gyógyszerek szedése illetve a felvett Covid-védőoltások indokolttá és célszerűbbé tehetik személyre szabott teakeverék elkészítését, fogyasztását.

Figyelem!
A Hölgyi tea gyógynövényes teakeverék, a palástfű tea és az életmód tanácsok a szervezet testi-lelki öngyógyító- és harmonizáló folyamatait segíthetik elő, ám az orvosi vizsgálatokat, ellátást, a gyógyszeres vagy egyéb szakorvosi kezelést nem helyettesíthetik.