„Kedves István!
Szeretnék megosztani egy nagyon jó hírt.
Lányom tegnap volt nőgyógyászati ultrahangon és 6 mm-el kisebb lett a miómája
10.02 – 11.20-a között.
39 mm-ről 33 mm-re csökkent, így nem kell műtétre mennie.
Nagy a boldogság ez leírhatatlan, tudjuk a Hölgyi teakeverék jótékony hatása.

Az orvos azt mondta folytassa tovább a kúrát és fél év múlva jelentkezzen kontrollra. Nagyon köszönjük ezt a teakeveréket és a jó tanácsokat, természetesen a palástfű teát is issza a leírtaknak megfelelően.

Magamról pedig: folyamatosan iszom a Tüdő társa és a Toroksimogató teakeveréket, amelyek nagyon jók, már nem köhögök annyit és elmúlik a köhögés által felköhögött sűrű váladék.
Nagyon köszönjük és örülök, hogy rátaláltam ezekre a csodálatos teakeverékekre továbbra is isszuk.
Nagyon kellemes íze van mindegyiknek.

Még szeretnék koleszterin csökkentő teát is rendelni csak nem tudom melyiket. Magas a koleszterinszintem kaptam rá Xeter nevű gyógyszert, de állítólag attól magas lett vérvételnél a CK értékem, abba kellet hagyni akkor még magasabb lett, úgyhogy most megint kell szednem a Xetert, amit jó lenne leváltani teakeverékkel. Ebben kérném segítségét.
Még egyszer nagyon köszönjük a segítséget.
Köszönettel: üdvözlettel Erika”

Személyre szabott teakeverék készítés

Vannak olyan esetek, ahol az egészségügyi állapot, a gyógyszerek szedése illetve a felvett Covid-védőoltások indokolttá és célszerűbbé tehetik személyre szabott teakeverék elkészítését, fogyasztását.

Figyelem!
A Hölgyi tea gyógynövényes teakeverék, a palástfű tea és az életmód tanácsok a szervezet testi-lelki öngyógyító- és harmonizáló folyamatait segíthetik elő, ám az orvosi vizsgálatokat, ellátást, a gyógyszeres vagy egyéb szakorvosi kezelést nem helyettesíthetik.