„Kedves István!
Először is, szeretnék 3 havi hölgyi teát rendelni a szokásos címemre, előre át tudom utalni az árát holnap, ha megírja pontosan mennyit!
Másrészt csak szeretném megírni, hogy megjött a vérzésem pénteken, megúsztam a Norcolut szedését is. Ma voltam nőgyógyásznál aki az UH-n már nem is PCO-s szerkezetű petefészkeket állapitott meg, én is láttam és teljesen másképp néznek ki. Illetve látott domináns tüsző(ke)t meg a sárgatest maradványát szóval bizonyára volt is ovulációm végre.
Az utóbbi hetekben kicsit el is voltak havazva, de legalább nem agyaltam ezeken annyit, biztos ez is segített, de a doktornő is azt mondta, támogassam még a továbbiakban is a hormonrendszerem: premens tablettával vagy az eddig ivott gyógyteával, én természetesen ez utóbbit választottam.
Köszönöm szépen, nagyon hálás vagyok!
Bízom benne hogy egyre inkább helyreáll a helyzet.
Réka”

Személyre szabott teakeverék készítés

Vannak olyan esetek, ahol az egészségügyi állapot, a gyógyszerek szedése illetve a felvett Covid-védőoltások indokolttá és célszerűbbé tehetik személyre szabott teakeverék elkészítését, fogyasztását.

Figyelem!
A Hölgyi tea gyógynövényes teakeverék, a palástfű tea és az életmód tanácsok a szervezet testi-lelki öngyógyító- és harmonizáló folyamatait segíthetik elő, ám az orvosi vizsgálatokat, ellátást, a gyógyszeres vagy egyéb szakorvosi kezelést nem helyettesíthetik.