“Tisztelt Ügyfélszolgálat!
Sikertörténetet szeretnék megosztani önökkel, név nélkül hozzájárulok a véleményem megjelentetéséhez.

4-6 cm-es petefészekcisztáim voltak mindkét petefészkemben. Az elmúlt nyolc évben nagyon sok mindent kipróbáltam, hogy csökkentsem a méretüket, de semmi nem használt (csak jó sok pénz fizettem ki sokat ígérő szerekre). Gondoltam, kipróbálom a Hölgyi Teát is, ártani nem árt alapon, bár egyáltalán nem hittem a hatékonyságában.

Kb. 3 hónapja iszom, napi 2 csészével. Ma voltam a nőgyógyásznál, aki azt mondta, egy cisztát sem lát, se kicsit, se nagyot. Pedig legutóbb azzal váltunk el egymástól, hogy jelentkezzek be műtétre.

Számomra csoda történt! Még most sem tudom felfogni, hogy eltűntek a ciszták… Továbbra is inni fogom a teát (szeretem az ízét), és mellette a helyes táplálkozásra is odafigyelek, és a női gyógytornát is folytatom, hogy ne újuljon ki a ciszta.
Köszönöm a készítőknek ezt a csodát!

Köszönettel”

Személyre szabott teakeverék készítés

Vannak olyan esetek, ahol az egészségügyi állapot, a gyógyszerek szedése illetve a felvett Covid-védőoltások indokolttá és célszerűbbé tehetik személyre szabott teakeverék elkészítését, fogyasztását.

Figyelem!
A Hölgyi tea gyógynövényes teakeverék, a palástfű tea és az életmód tanácsok a szervezet testi-lelki öngyógyító- és harmonizáló folyamatait segíthetik elő, ám az orvosi vizsgálatokat, ellátást, a gyógyszeres vagy egyéb szakorvosi kezelést nem helyettesíthetik.