“Kedves István!

A teákat (Hölgyi tea aranyvesszőfüves változat, palástfű) a mióma és a babaáldás miatt kezdtem el inni. Sajnos azt mondta, az egyik termékenységi specialista a leleteim alapján, hogy nagyon kevés az esély, hogy teherbe essek, mert az AMH szintem 0,02 volt, ami a petefészek korai kimerülését jelentette. Ráadásul így még a lombik sem jöhetett szóba. Mondanom sem kell, hogy a világ dőlt össze bennem. Nagyon magam alatt voltam egy pár hétig. De valahol belül hittem, hogy lesz kisbabám, ezért minden lehetőséget próbáltam megragadni. Diétáztam, kineziológushoz jártam, speciális várandós vitamint szedek, s ezek mellett Anyukám ajánlására elkezdtem inni az Önök teáját.

Eddig körülbelül 4-5 csomag Hölgyi teát fogyasztottam el. 2022. áprilisban mikor megrendeltem Önöktől a teákat, akkor még volt itthon néhány csomag tartalék, de úgy gondoltam, ennek azért több idő kell, hogy kifejtse jótékony hatását, ezért rendeltem meg a teákat nagyobb mennyiségben. Ámde 2022. május 31-én pozitív lett a terhességi tesztem. Nem hittem a szememnek… Nagyon örültünk neki. 🙂 A neheze még hátra van, mert a genetikai vizsgálatok még csak a jövő héten lesznek, de hiszek benne, hogy ott is minden rendben lesz.

Egész biztosan ajánlani fogom ismerőseimnek, akiket érint ez a téma.

Hálás köszönet a szaktudásukért és segítségükért!

Üdvözlettel,”
(név nélkül kérte a közzétételt a Hölgy)

Személyre szabott teakeverék készítés

Vannak olyan esetek, ahol az egészségügyi állapot, a gyógyszerek szedése illetve a felvett Covid-védőoltások indokolttá és célszerűbbé tehetik személyre szabott teakeverék elkészítését, fogyasztását.

Figyelem!
A Hölgyi tea gyógynövényes teakeverék, a palástfű tea és az életmód tanácsok a szervezet testi-lelki öngyógyító- és harmonizáló folyamatait segíthetik elő, ám az orvosi vizsgálatokat, ellátást, a gyógyszeres vagy egyéb szakorvosi kezelést nem helyettesíthetik.