Kedves Rigó István!,

Októberben lesz egy éve hogy felkerestem Önt, mivel egy 5-6 cm petefészek cisztát diagnosztizáltak nálam 2021 szeptemberében. Ami azért is ütött nagyon sziven, mert pâr évvel korábban endometriózisos cisztával műtöttek, nagy hasi műtét, hormonkezelés ami után évekig panaszmentesnek bizonyultam. Îgy nagyon féltem hogy ne ismétlőjön meg a történet.

Nagy bizakodva kezdtem el inni 2021 ōszén a hölgyi tea aranyvesszős változatát. Napi két bögrével kiegészítve a palâstfűvel ahogy ajánlotta. Nagyon megszerettem a teát és abban is sokat segített hogy az orvos âltal felírt hormonkezelést is meg könnyítetette szâmomra. Zafrilla nevű gyógyszert szedtem 9 hónapig. Amit a a mai kontroll alapján végre elhagyhatok, ugyanis az UHn nem volt nyoma cisztának🙂🙂🙂

Csupán egy petefészekmaradványt láttak ami valószínűleg a műtét utáni maradvâny. Továbbá a miómám mérete és a fibraedoma mérete is lecsökkent. Nem beszélve arról hogy remekül érzem magam. És egyszerűen fel se fogom ezeket a csoda híreket, amiket ma kaptam a kontrollon.

Elképesztően hálás vagyok Önnek és a teájânak. Úgy gondolom fantasztikus amit megalkotott és úgy hiszem a mai eredményt java részt a teának köszönetem! Nagyon köszönöm Önnek a segítséget, tanàcsokat! továbbra is inni fogom a teát, amíg csak tehetem, bizakodva abban hogy a jövőben is segít majd nekem és másoknak is, szívből ajánlom Mindenkinek!! Alkalmaztam emellett a glutén tej cukor mentes diétámat, próbáltam jobban figyelni a lelassulâsra, lâgyulâsra és persze a sportra. Úgy gondolom így egyben volt minden a segítségemre!

Mégegyszer szeretném Önnek megköszönni és a legjobbakat kívánom Önnek🙏🙂🥰 hiszem és tudom hogy a hölgyi tea velem is csodát tett! Minden jót kívánok!

Albert Cintia
2022.09.27.


Vélemény forrása: Google értékelésből.

Személyre szabott teakeverék készítés

Vannak olyan esetek, ahol az egészségügyi állapot, a gyógyszerek szedése illetve a felvett Covid-védőoltások indokolttá és célszerűbbé tehetik személyre szabott teakeverék elkészítését, fogyasztását.

Figyelem!
A Hölgyi tea gyógynövényes teakeverék, a palástfű tea és az életmód tanácsok a szervezet testi-lelki öngyógyító- és harmonizáló folyamatait segíthetik elő, ám az orvosi vizsgálatokat, ellátást, a gyógyszeres vagy egyéb szakorvosi kezelést nem helyettesíthetik.