„Kedves István!

43 éves vagyok, a kisfiam másfél éves. Némi túlsúly maradt rajtam kb. 15 kiló a terhesség után.
Kimaradt a menstruációm , fájt a derekam, a hasam és a nőgyógyászati vizsgálaton sajnos megállapították, hogy egy kb. 5 cm-es ciszta van a petefészkemben. Megterveztük, hogy 2 hónap múlva műtét, ha addig nem történik valami. Biztattak, hogy jó irányba is változhat de, ha nagyon rosszul leszek, be kell mennem a kórházba.

Hazajöttem és rátaláltam a Hölgyi teára a neten, ami komoly sikereket ígért.
Azonnal megrendeltem, nem volt mit vesztenem. 2 nap múlva itt volt a tea és rögtön elkezdtem. Ekkor már 2 hete késett a menstruációm, és nagyon fájt a hátam. Minden reggel ittam a teát éhgyomorra.
1 hét múlva megjött a menzeszem, és pár nap múlva a fájdalmak is szépen megszűntek.
Rá egy hónapra pontosan jelentkezett a vérzésem, így az orvoshoz bizakodással mentem.

Komoly meglepetést okoztam, mert az 5 cm-es cisztámnak nyoma sem volt!!
El is kérték az Ön elérhetőségeit. 3 hónap múlva megyek kontrollra a biztonság kedvéért, de bizakodó vagyok, mert nincs panaszom.

Az egyéb tanácsokat is igyekeztem betartani, 4 kg-ot sikerült leadnom. Illetve a palástfű teát is ittam, néha-néha, de nem rendszeresen.
De az igazi eredményt egész biztos, hogy a Hölgyi tea hozta meg, amit szeretnék még egyszer megköszönni. Örülök, hogy rátaláltam.

Üdvözlettel M.Andrea Budapestről”

Személyre szabott teakeverék készítés

Vannak olyan esetek, ahol az egészségügyi állapot, a gyógyszerek szedése illetve a felvett Covid-védőoltások indokolttá és célszerűbbé tehetik személyre szabott teakeverék elkészítését, fogyasztását.

Figyelem!
A Hölgyi tea gyógynövényes teakeverék, a palástfű tea és az életmód tanácsok a szervezet testi-lelki öngyógyító- és harmonizáló folyamatait segíthetik elő, ám az orvosi vizsgálatokat, ellátást, a gyógyszeres vagy egyéb szakorvosi kezelést nem helyettesíthetik.