„Kedves István!

Rendeltem Öntől tavaly Hölgyi teakeveréket petefészek cisztára. Igaz egy picit borult a ciklusom az elején, de gondolom a ciszta és nem a tea miatt.

Legnagyobb örömömre a legutóbbi uh.on, a 6 cm-es betokosodott cisztából, 3 cm-es felszívódó vízzel teli maradt..köszönöm :):)

Szeretnék majd még rendelni,de szeretném megkérdezni,hogy petefészek gyulladásra és hólyaghurutra is jó a tea? Jelenleg ezzel küszködöm,egy antibiotikumos kúrát kaptam.

Nem tudom emellett és fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő gyógyszerek mellett, fogyasztható- e a tea, vagy várjak még vele?

Köszönöm, Éva”

Személyre szabott teakeverék készítés

Vannak olyan esetek, ahol az egészségügyi állapot, a gyógyszerek szedése illetve a felvett Covid-védőoltások indokolttá és célszerűbbé tehetik személyre szabott teakeverék elkészítését, fogyasztását.

Figyelem!
A Hölgyi tea gyógynövényes teakeverék, a palástfű tea és az életmód tanácsok a szervezet testi-lelki öngyógyító- és harmonizáló folyamatait segíthetik elő, ám az orvosi vizsgálatokat, ellátást, a gyógyszeres vagy egyéb szakorvosi kezelést nem helyettesíthetik.