Katalin levele 2016.10.12.

„Tisztelt Rigó István Úr!

Az interneten olvastam gyógyteáiról, többek között a Hölgyi teakeverékről, melyet szeretnék kipróbálni.
Az orvosom endometrikus ciszta (2X4 cm) miatt műtéti beavatkozást javasolt, amit szeretnék elkerülni, ezért keresem az alternatív megoldást. 32 éves vagyok, gyermekvállalás előtt állok, korábbi nőgyógyászati problémáim nem voltak.

Amennyiben Ön is ezt javasolja szeretnék Hölgyi teakeveréket rendelni, előre utalással kifizetném elsőbbségi feladással.

Várom megtisztelő szíves visszajelzését a fenitekkel kapcsolatban.

Üdvözlettel
S. Katalin”

Katalin levele 2017.02.17.

„Kedves István!

2016 őszén rendeltem Öntől Hölgyi teakeveréket, melynek hatására valószínűsíthetően elmúlt az endometrikus cisztám, aminek nagyon örültem. Ezúton is köszönöm.

Párommal gyermeket tervezünk és tanácsát szeretném kérni, hogy ilyen jellegű előzménnyel milyen teakeveréket ajánl a gyermekáldás elősegítésére.

Válaszát köszönöm.

Üdvözlettel
Katalin”

Személyre szabott teakeverék készítés

Vannak olyan esetek, ahol az egészségügyi állapot, a gyógyszerek szedése illetve a felvett Covid-védőoltások indokolttá és célszerűbbé tehetik személyre szabott teakeverék elkészítését, fogyasztását.

Figyelem!
A Hölgyi tea gyógynövényes teakeverék, a palástfű tea és az életmód tanácsok a szervezet testi-lelki öngyógyító- és harmonizáló folyamatait segíthetik elő, ám az orvosi vizsgálatokat, ellátást, a gyógyszeres vagy egyéb szakorvosi kezelést nem helyettesíthetik.