„Kedves István,
Kedves Zita

Néhány hete beszéltem Istvánnal telefonon, párom problémájáról, illetőleg említést tettem az endometriozisomra is.

A hölgyi teát ittam tavaly rendszertelenül, csalódott voltam mert az endometriózisom csak növekedett növekedett. Tavaly az orvosok elzavartak műtétre, illetőleg közölték velem a rossz hírt a bal petefészkemet is el kell távolítani. Nagyon magas volt a tumormarkerem is. Szültem már/ szülni készülök e/ miért vártam eddig stb kérdésekkel támadtak. Kérdem én ilyen fájdalmak mellett ki tud gondolni gyerek vállalásra? Több orvost is felkerestem, egyik fogamzásgátlóval akarta megoldani, a másik csak hisztinek tekintette a fájdalmaimat, harmadik azt mondta olyan hosszú a várólista 2 év mire sorra kerülök, negyedik azonnali műtétre küldött volna mindent is pakoljanak ki belőlem…
Emellett számos problémával küzdöttünk az elmúlt 2 évben, miután felszívtam magam és kezembe vettem a dolgot. Tavaly decembertöl napi 2 pohár hölgyi teát kezdtem el inni. Még jelenleg is fogyasztom.

Mai napon egy új orvosnál, nőgyógyászati vizsgálaton voltam ahol felvázoltam a problémáimat, miután az orvos értetlenkedve állt a dolog előtt, hogy de hát nincs endometriózisom.

6,5 cms endometriozisomnak intettem búcsút!!!

És ezt az Önök teájának köszönhetem. Szavakba nem tudom foglalni mennyire hálás vagyok, hogy rátaláltam erre a csoda teára. Bátran ajánlom továbbra is mindenkinek!

További szép napot kívánok!
Mariann”

Személyre szabott teakeverék készítés

Vannak olyan esetek, ahol az egészségügyi állapot, a gyógyszerek szedése illetve a felvett Covid-védőoltások indokolttá és célszerűbbé tehetik személyre szabott teakeverék elkészítését, fogyasztását.

Figyelem!
A Hölgyi tea gyógynövényes teakeverék, a palástfű tea és az életmód tanácsok a szervezet testi-lelki öngyógyító- és harmonizáló folyamatait segíthetik elő, ám az orvosi vizsgálatokat, ellátást, a gyógyszeres vagy egyéb szakorvosi kezelést nem helyettesíthetik.