2023.03.07.
Köszönöm itt írásban is az István kedvességét, tanácsadását, és biztatását.
Megerősített abban amit a neten olvasok róla és a termékekről. Rendkívül lelkiismeretes, gondoskodó, figyelmes, alapos, együttérző.
Hálás vagyok hogy a termékeire bukkantam.


Update1: 2023.
Ezúton is szeretnék visszajelzést adni.

A hölgyi teát ittam tavaly rendszertelenül, bár a tüneteim csökkentek, kevésbé voltam rosszul, csalódott voltam mert az endometriozisom csak növekedett -növekedett. Szabad szemmel látható volt. Tavaly az orvosok elzavartak műtétre, illetőleg közölték velem a rossz hírt ,a bal petefészkemet el kell távolítani az endometriozissal együtt. Laborértékeim között, nagyon magas volt a tumormarkerem is. Már félő volt mivel állok szembe.

Szültem már??/ szülni készülök e??/ miért vártam eddig?? stb kérdésekkel támadtak. Kérdem én, ilyen fájdalmak mellett ki tud gondolni a gyerek vállalásra?
Több orvost is felkerestem, egyik fogamzásgátlóval akarta megoldani, a másik csak hisztinek tekintette a fájdalmaimat, harmadik azt mondta olyan hosszú a várólista 2 év mire sorra kerülök, negyedik azonnali műtétre küldött volna mindent is pakoljanak ki belőlem…

Emellett számos problémával küzdöttünk az elmúlt 2 évben, stresszeltem, feszült voltam, mindezt magamban elnyomva senki ne lássa mennyire fáj. Stressz még inkább fokozta a fájdalmaimat.
Miután megelégeltem, felszívtam magam és kezembe vettem a dolgot. Tavaly decembertől rendszeresen napi 2 pohár hölgyi teát kezdtem el inni. Még jelenleg is fogyasztom.

Mai napon egy új orvosnál, nőgyógyászati vizsgálaton voltam ahol felvázoltam a problémáimat, miután az orvos értetlenkedve állt a dolog előtt,
hogy de hát nincs endometriozisom.

6,5 cm-s endometriozisomnak intettem búcsút!!!
Vmi féle elváltozást lát, de nincs ott semmi. Semmi!! Hónapok óta nincsenek tüneteim, csak remélni mertem, hogy vmennyit csökkent a mérete,de ilyen hírekre nem számítottam

És ezt az Önök teájának köszönhetem.
Szavakba nem tudom foglalni mennyire hálás vagyok, hogy rátaláltam erre a csoda teára.

Bátran ajánlom továbbra is mindenkinek!!

Cseh Marianna
2023.03.07.


Vélemény forrása: Google értékelésből.

Személyre szabott teakeverék készítés

Vannak olyan esetek, ahol az egészségügyi állapot, a gyógyszerek szedése illetve a felvett Covid-védőoltások indokolttá és célszerűbbé tehetik személyre szabott teakeverék elkészítését, fogyasztását.

Figyelem!
A Hölgyi tea gyógynövényes teakeverék, a palástfű tea és az életmód tanácsok a szervezet testi-lelki öngyógyító- és harmonizáló folyamatait segíthetik elő, ám az orvosi vizsgálatokat, ellátást, a gyógyszeres vagy egyéb szakorvosi kezelést nem helyettesíthetik.