„Két évvel ezelőtt, amikor miómát diagnosztizáltak nálam épp Covid időszak volt, ezért csak nagy elővigyázatossággal lehetett orvoshoz menni. Mivel igen kellemetlen tüneteim voltak, – erős hasfájás, görcsök – nem tudtam beletörődni a fájdalmakba és felkerestem egy régi ismerősömet, aki egy Bio boltot vezet, s az ő javaslatára rendeltem a Rigó-féle Hölgyi teát.

A csomagom pár napon belül megérkezett egy nagyon kedves cetlivel, mely egyben motivációként is szolgált a mióma leküzdésében. A cetlin ez állt: „A megértés hozzásegít az elfogadáshoz, az elfogadás pedig a gyógyulás feltétele.” (Rowling) Ez a mondat és a zökkenőmentes gyógyulás vágya vezetett el egy pszichológushoz, akivel jó pár alkalommal konzultáltam a gyógytea fogyasztása mellett. Ami a lényeg, hogy a megértéshez hozzásegítő beszélgetések melletti rendszeres teafogyasztás mellett a 2 cm-es miómám fél éven belül felszívódott, eltűnt.

A teának köszönhetően szinte észrevétlenül szűntek meg a fájdalmaim és a kellemetlen panaszok. Ezt ultrahangos vizsgálat is alátámasztotta. Amiatt merem bátran javasolni a Hölgyi teakeveréket, mert nekem egyértelműen gyógyulást idézett elő. Ezek mellett természetesen nem lehet elhanyagolni az orvosi konzultációkat sem és szükség esetén – amennyiben nem történik egyértelmű javulás a szervezetben, mindenképpen javasolt a kivizsgálás.” B. D.

Személyre szabott teakeverék készítés

Vannak olyan esetek, ahol az egészségügyi állapot, a gyógyszerek szedése illetve a felvett Covid-védőoltások indokolttá és célszerűbbé tehetik személyre szabott teakeverék elkészítését, fogyasztását.

Figyelem!
A Hölgyi tea gyógynövényes teakeverék, a palástfű tea és az életmód tanácsok a szervezet testi-lelki öngyógyító- és harmonizáló folyamatait segíthetik elő, ám az orvosi vizsgálatokat, ellátást, a gyógyszeres vagy egyéb szakorvosi kezelést nem helyettesíthetik.