A petefészek ciszta kialakulása - hogyan történhet meg?

A petefészek ciszta kialakulása nap mint nap egyre több nő mindennapjait árnyékolja be, hiszen ha egyszer kialakult, sokszor napi szintű kellemetlenségekkel, így menstruációs görccsel, alhasi fájdalommal, szúró, nyilalló érzéssel és felborult menstruációs vérzéssel kell szembenéznie az érintett hölgynek. A kialakulás valódi okát a legtöbb esetben körültekintően sokáig kell keresni, hiszen tapasztalataim szerint az esetek többségében ez lehet az adott hölgy életmódja, önmagával szembeni viszonyulása és viselkedése, valamint akár mindennapos gondolatai is jelenthetik a probléma gyökerét. Miért is?

Miért fontos megismerni a petefészek ciszta kialakulásának okait?

Ahhoz, hogy hatékonyan tehessen Ön is a petefészek ciszta felszívódása érdekében, érdemes megérteni és feloldani a petefészek ciszta kialakulásának valódi okait. A gyógyulás ugyanis tapasztalatom szerint ott kezdődik, amikor az érintett nők készek, és képesek elfogadni, valamint  tenni azért, hogy megoldódjon a probléma gyökere.

Mi a petefészek ciszta kialakulásának életmódbeli oka?

A petefészek ciszta kialakulása az esetek többségében a magas ösztrogén szintnek köszönhető. Így a cisztásodás megjelenésében tapasztalataim alapján egyszerre játszanak szerepet a helytelen táplálkozási szokások, az egészségtelen, stresszel teli életmód, valamint a használt szépségápolási, valamint tisztítószerek összetevői is. Mindezeket nehéz modern nőként elkerülni, azonban érdemes minimalizálni az életükre vetített hatásukat, mindennapos szerepüket.

Mi állhat még a petefészek ciszta kialakulása mögött?

Sokszor előfordul, hogy fizikai- és energia (életerő, vitalitás, közérzet) szinten nem tudjuk meghatározni a probléma okát (a nőgyógyász, endokrinológus, onkológus, sebész vagy belgyógyász orvostudomány általában csak e kettő szinten tud kezelni és hatást kifejteni). Ekkor vizsgálódásunknak az egészség magasabb szintjeire is ki kell terjednie, természetesen mindvégig szem előtt tartva a fiziológiás élettan szabályait, törvényszerűségeit. 

Mit is értünk ez alatt? Megfigyelések (Recall Healing) szerint a petefészek ciszta kialakulása a mentális test, vagyis az elemző elme okozata is lehet. Így a gondolati meggyőződések és a gondolati szokások egyaránt hatással vannak a női testre, ezáltal ezek negatív irányultságának következményeként is kialakulhat a nem kívánt ciszta. Pontosan így hatnak a szervezetre az érzelmi szokások is, akár kimutatja, akár elfojtja őket az adott hölgy. Fontos hát a megértés és a belátás, így a szokások és gondolatok elfojtásának kerülése, amelynek köszönhetően megfontoltan új érzelmi és mentális szokásokat tud kialakítani az érintett hölgy. Ennek haszna a tartós állapotjavulás vagy a gyógyulás támogatása is lehet.

Önt is napi szintű kellemetlenségek érik a petefészek ciszta kialakulása okán? Tájékozódjon bővebben az oldalon található női életmód tanácsok segítségével, fogadja meg a Youtube csatornánk videós anyagaiban elhangzó tanácsokat, kövessen minket Facebookon napi szintű tippekért és hírekért, vagy pedig kérje személyes javaslataimat egy díjmentes női tanácsadás keretein belül!

Személyre szabott teakeverék készítés

Vannak olyan esetek, ahol az egészségügyi állapot, a gyógyszerek szedése illetve a felvett Covid-védőoltások indokolttá és célszerűbbé tehetik személyre szabott teakeverék elkészítését, fogyasztását.

Figyelem!
A Hölgyi tea gyógynövényes teakeverék, a palástfű tea és az életmód tanácsok a szervezet testi-lelki öngyógyító- és harmonizáló folyamatait segíthetik elő, ám az orvosi vizsgálatokat, ellátást, a gyógyszeres vagy egyéb szakorvosi kezelést nem helyettesíthetik.

Hasonló bejegyzések