Kedves mindenki! Èn csak ajánlani tudom a Hölgyi tea keverèket mindenkinek. Hónapok óta csak orvoshoz jártam nőgyógyászatra alhasi fájdalmakkal. Több orvoshoz is elmentem mert mindenki mást mondott. Valaki csak tüszőnek mondta valaki Cisztának. De mivel kicsi volt nem foglalkoztak vele. Majd említettem hogy 2 ès fèl ève próbálkozunk a férjemmel hogy legyen kisbabánk. Voltam hormon vizsgálaton azt mondták minden rendben van majd lesz, legyek türelemmel. A fájdalom nem szünt folyton kaptam az antibiotikumot amitől már mèg rosszabbul lettem.Azt mondtam most már elég! Akkor fel kerestem Rigó Istvánt aki nagyon rendes volt kedves segítőkész. Ajánlotta nekem a galagonyás hölgyi tea keverèket amit egy két napon belül meg is kaptam. Azonnal inni kezdtem 3×1 adagban 2 hétig ittam éreztem hogy hajtja a vizet segít a fogyásban és láss csodát nem jött meg a menzeszem. Vettem terhességi tesztet péntek 13 án. Ès pozitív lett a teszt két nap múlva újra csinàltam egyet és az is pozitiv lett. Nagyon örültünk neki a férjemmel.Azonnal be jelentkeztem a nőgyógyászatra és most várom a vizsgálati napot! Nagyon nagy segítség volt nekem köszönöm

Kovács Ibolya
2023.10.19.


Vélemény forrása: Google értékelésből.

Személyre szabott teakeverék készítés

Vannak olyan esetek, ahol az egészségügyi állapot, a gyógyszerek szedése illetve a felvett Covid-védőoltások indokolttá és célszerűbbé tehetik személyre szabott teakeverék elkészítését, fogyasztását.

Figyelem!
A Hölgyi tea gyógynövényes teakeverék, a palástfű tea és az életmód tanácsok a szervezet testi-lelki öngyógyító- és harmonizáló folyamatait segíthetik elő, ám az orvosi vizsgálatokat, ellátást, a gyógyszeres vagy egyéb szakorvosi kezelést nem helyettesíthetik.